Bit će tu još puno valova,samo je pitanje koliko velikih.
Pa zar nebi na kraju isto kao i stečaj mogao biti i drugi razvoj događaja kao npr.dogovor sa svim tim dužnicima i nastavak poslovanja kao što Prpić najavljuje.Nije li prije godinu-dvije bilo nešto slično pa je bio skok sa 20 na 1xx.Bit će tu još svega.
@cveba
mogu u HGSP postizati svakakve dogovore, vjerovnici će ih možda i prihvaćati (jer i tako nemaju što izgubiti-alternativa je trenutni stečaj), ali problem je što to ništa ne mijenja: HGSP je praktički bez imovine, s velikim dugovima, s lošim rejtingom kako među dobavljačima tako i među kupcima pa nam sad recite gdje vidite šansu da se HGSP izvuče?
Pa jednostavnije je osnovati novu firmu i krenuti ispočetka, zakupiti trgovine i nabaviti robu, nego to sve raditi preko HGSP kojem je blokiran račun,koji je prezadužen i gdje treba najprije riješiti stotine dubioza!
HGSP bi se mogao izvući jedino da ga preuzme netko jak iz te branše, ali taj nema nikakvog razloga da to napravi!
Može se ovdje trejdati na valovima, ali na kraju će u sekundi netko popušiti-50% uloga, a na kraju i -100%. Ovo nije ni za trejdere već za teške špekulante koji svako malo izgube pola kapitala na ovakvim dionicama!
Nemojte misliti da ovo pišem iz interesa jer niti kupujem niti ću kupovati ovu dionicu, ali vidio sam već puno puta kako su ljudi na ovakvim igrama znali bankrotirati, zato pamet u glavu.
Pa zar nebi na kraju isto kao i stečaj mogao biti i drugi razvoj događaja kao npr.dogovor sa svim tim dužnicima i nastavak poslovanja kao što Prpić najavljuje.Nije li prije godinu-dvije bilo nešto slično pa je bio skok sa 20 na 1xx.Bit će tu još svega.
možda se ipak dogodi ovaj drugi ishod!
http://www.poslovni.hr/vijesti/bankama-40-do-80-posto-dionica-hg-spota-181296.aspx
80 dionica hg spota na ovoj cijeni hm…toliko trazi mali ronaldo da mu bude tjedna placa…svasta…a gdje inace ulazu ti nogometasi, u zene i aute…otvaraju frendovima restorane itd? sto mali ronaldo ne prestane trositi na gel za kosu i otkupi zagrebacku burzu?
Odavno sam govorio da vjerujem u ovu dionicu.,i da nece rulja ni skuzit kako brzo ce se vratit na 80 kn.,70% kapitala u hg-spotu.,malo mi je falilo prije ovoga rasta da udem 100% ali mi nije prosao nalog na prodaji vlds.,uopce se ne brinem.,da do kraja god izlazim na preko 100 van.,pozdrav svim kolegama..
Da mi je znat koliko si spržio od tih 70%!!!!
neka netko stavi na kupnju 82.501 dionicu na 0,01 lipu/komad [smiley]
Za 825 kuna možda vam saša sve proda samo da se riješi muke i omče oko vrata i onda ste u obveznoj ponudi za preuzimanje. ajmo tko je hrabar? [lol]
Evo ode i Tehnomax
http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/133381/Technomax-na-korak-do-stecaja.html
to je kao lančana epidemija! [shocked]
možda se ipak dogodi ovaj drugi ishod!
http://www.poslovni.hr/vijesti/bankama-40-do-80-posto-dionica-hg-spota-181296.aspx
[/quote]
pretpostavljam da će se dogoditi slična stvar kao i na Ingri. Dobavljači i fondovi će biti primorani uzeti dionice za potraživanja, a banke ne. sve u svrhu da se čim više obaveza koje ima HG spot pretvori u vlasništvo, a sve u cilju da se banke namire koliko god je moguće. To je jedini razlog pokušaja spašavanja HG spota.