HGSP (HG Spot d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HGSP (HG Spot d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

‘Propali su svi pokušaji dogovora između vjerovnika HGspota i stečaj je neminovan’, potvrdio je za tportal Hrvoje Prpić, savjetnik Uprave HG spota.

http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/132132/Prpic-Stecaj-HGspota-je-neminovan.html

IPAK STECAJ!

prevelike su razine za sad uc ak padne na 3,4 kune moze

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

http://www.poslovni.hr/vijesti/hgspot-nastavlja-pregovore-s-vjerovnicima-i-dobavljacima-181010.aspx
Ko tu koga .ebe.Jučer stavlja ključ u bravu ,a danas ujutro govori o pozitivnom ishodu.Hanfa bi trebala obustaviti trgovanje dok se vidi šta bude,a ne da sad neko pokupuje masu dionica,pa ovi kažu da nema stečaja i evo ti zarade od 100 % u par dana.

‘Propali su svi pokušaji dogovora između vjerovnika HGspota i stečaj je neminovan’, potvrdio je za tportal Hrvoje Prpić, savjetnik Uprave HG spota.

http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/132132/Prpic-Stecaj-HGspota-je-neminovan.html

IPAK STECAJ!

prevelike su razine za sad uc ak padne na 3,4 kune moze

ili NE

‘Iako sam još jučer potvrdio informaciju da je stečaj HGspota neizbježan, drago mi je da su se u tijeku jučerašnjeg dana ponovno pokrenuli pregovori sa vjerovnicima i dobavljačima te da ta informacija trenutačno nije relevantna. U ovom trenutku mogu potvrditi da su i vjerovnici i dobavljači spremni na pronalazak dugotrajnog rješenja na obostranu korist i zadovoljstvo’, izjavio je Hrvoje Prpić, suosnivač i savjetnik Uprave HGspota.

Vaš link

[‘Iako sam još jučer potvrdio informaciju da je stečaj HGspota neizbježan, drago mi je da su se u tijeku jučerašnjeg dana ponovno pokrenuli pregovori sa vjerovnicima i dobavljačima te da ta informacija trenutačno nije relevantna.

informacija bi mogla postati relenvatna kad se njihovi iskrcaju po jos dobrim razinama prijatlju dozivio sam vakve stvari puno prije na drugim dionicam ne pusim takve price vise

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

ovdje će se odigrati kao kod DKVS-a…..neko vrijeme trgovanje na 10-12 k, a potom sporadična trgovanja na cca 8 kn dok ga ne delistiraju
kod DKVS je barem postojala velika imovina (koja nije pokrila ni pola dugova), ali koju to imovinu ima HGSP da bi imao čime namiriti dugove????

otklanjam svaku odgovornost za mišljenje izraženo kroz forumske postove

U ovom trenutku mogu potvrditi da su i vjerovnici i dobavljači spremni na pronalazak dugotrajnog rješenja na obostranu korist i zadovoljstvo’, izjavio je Hrvoje Prpić, suosnivač i savjetnik Uprave HGspota.

Naravno da su spremni, jer u protivnom nemaju nikakvu mogućnost naplate dugova! Jer, šta bi se ovdje moglo naći u stečajnoj masi, 2-3 kutije spajalica, 5-6 polovnih digitrona, par paketa A4 papira!?

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Dajte više, pun mi je kufer tih zombija, nije valjda da će ih opet krenuti spašavati….

Ama kome treba ta straćara od firme?
Ko i Pevec……za uvoz kineskog nepotrebnog smeća

Radi takvih firmi klijenti banaka imaju ovakve sulude kamatne stope

government policy is to risk the value of our savings in the future.....

U ovom trenutku mogu potvrditi da su i vjerovnici i dobavljači spremni na pronalazak dugotrajnog rješenja na obostranu korist i zadovoljstvo’, izjavio je Hrvoje Prpić, suosnivač i savjetnik Uprave HGspota.

Naravno da su spremni, jer u protivnom nemaju nikakvu mogućnost naplate dugova! Jer, šta bi se ovdje moglo naći u stečajnoj masi, 2-3 kutije spajalica, 5-6 polovnih digitrona, par paketa A4 papira!?
[/quote]

A zgrada u Utrinama? Imaju li još nekretnina?

Ako ovo nije za zabranu trgovanja, što onda je, dva dana bez očitovanja.

Ako ovo nije za zabranu trgovanja, što onda je, dva dana bez očitovanja.

A sta bi po tebi trebalo uraditi? Vode se navodno neki pregovori. U ovisnosti od njihovih resultata, nešta će se desiti. Po meni bi pre objave te vesti, bilo positivne ili negativne berza trebala zaustaviti trgovanje, a ne sada na neidentifikoban rok. Šta ako verovnici budu pregovarali šest meseci i ne bude trgovine, hipotetski pišem naravno.. Nakon šta vest bude objavljena, trgovina bi se trebala nastaviti bez ograničenja. Problem je u tome šta će verovatno neki pojedinci i pre objave na berzi znati ishod pregovora i mogli bi reagirati pre drugih… al to je posao za regulatora, a ne za Berzu.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

…hahahaha,ovo postaje jako zanimljivo iskreno…gledajte trgovanje sada…hahaha..ajd idemo gore sada.. [thumbsup]

Ma kakav stečaj?!?!?! Pa neće zaba, a ni ostale banke, dopustit da se zbog 800 000 kn otvori stečaj a nedavno oprostili istom tom hg spotu 50 000 000 kn kamata. Daj se uozbiljite!

ALI isto tako mislim da ako ne pronađu trajno rješenje, duže od 6 mjeseci, onda će do stečaja stvarno i doći za par godina.

let your money speak for you, punk!

New Report

Close