http://www.limun.hr/main.aspx?id=705106
ovo je vijest od jučer, to znači da HG Spot ide dalje uz podršku ostalih vjerovnika
Bio u HG SPOTU, interesirao me fotić, imaju zadnji komad na polici, svi ga žnjarali, cijena 3900 kn. Pitam ja ima kakav popust na gotovinu a i aparat je otvoren, zadnji komad a oni kao ajde može 5%.
Ja lijepo zahvalim, odem u drugi dučan isti aparat original zapakiran, cijena 3640 kn te popust za gotovinu 10%. Toliko o HG ŠROT-u.
može kolega informacija o kojem se aparatu radi i gdje je toliko jeftiniji isti taj uređaj baš me zanima?
Bio u HG SPOTU, interesirao me fotić, imaju zadnji komad na polici, svi ga žnjarali, cijena 3900 kn. Pitam ja ima kakav popust na gotovinu a i aparat je otvoren, zadnji komad a oni kao ajde može 5%.
Ja lijepo zahvalim, odem u drugi dučan isti aparat original zapakiran, cijena 3640 kn te popust za gotovinu 10%. Toliko o HG ŠROT-u.
može kolega informacija o kojem se aparatu radi i gdje je toliko jeftiniji isti taj uređaj baš me zanima?
Imaš pm
[/quote]
Po danas protrgovanih 2.476 dionica i porastu cijene od 5,11% izgleda da HG "ŠROT" ponovno dolazi u modu. Valjda iz ekoloških razloga…….Kupiš novi TV i ako doneseš stari dobivaš 10% popusta. Barem je tako bilo do nedavno. [smiley]
Ako izlazi Čejvan, ima još 20 000 komada, zato bez guranja, spreman je sve istovarit na 14, a i to mu je premija uz book -402,44 kn po dionici.
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/otAmUa5FyRXlcm4T9MzTLQ==.pdf
Microline podnio prijedlog za otvaranje stečajnog postupka pred TS u Zg.
Znači gotovo, imovine nemaju osim upravne zgrade koju je ZABA već namijenila sebi, a iz čega će se ostali naplatiti, možda ovrhama nad suvlasnicima. Eto nam reprize Vemila, u još gorem izdanju.