HGSP (HG Spot d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HGSP (HG Spot d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Iako je Links skup, trgovci su mu fenomenali i to ostavlja dobar dojam na ljude, moram ih pohvaliti da su mi puno puta izašli u susret

Mala komparacija, Links na cjeniku ima ono što HGSPOT i drugi (uglavnom) nemaju i zato može na nekim artiklima držati nešto višu cijenu i radi ono što bi Prpić tek htio ali nema sa čime jer drži (uglavnom) samo preskupi asortiman MSANa. Sa druge strane imaju i artikle za mase po pristupačnijim cijenama tako da im je ponuda pokrivena u svim segmentima. Imali su i oni problema sa reklamacijama ali kako osluškuju tržište i to je riješeno tako da na njih trenutačno nema nekih zamjerki.

Kao što rekoh, Prpić (ili onaj koji to radi za njega) ima slabi kontakt sa tržištem hardvera da bi znao formirati cijenu koja bi bila konkurentna na tržištu. Gledam baš cjenik, Sapphire ATI Radeon HD5870, 1024 MB je u HGu 3.199,00 kn i označena kao Best Buy a ista kartica u ADMu 2950,00 (nisam provjeravao ali vjerojatno je imaju na lageru), pa ti sad odaberi gdje ćeš kupiti. Sa cijenama televizora su u rangu konkurencije ali hardver je preskup a ljudi su sve manje blesavi da se ne raspitaju prije kupovine gdje je nešto najjeftinije. A bez prodaje nema pozitive, tako da je meni situacija jasna samim pogledom na cjenik. Ostaje da se vidi kako će krenuti od rujna sa Mac asortimanom ali sa ovakvom politikom cijena sam skeptićan u pogledu budućnosti HGSPOTa.

Najbolje od svega jest to što osobno mogu vidjeti moguću perspektivu HGa sa promjenom politike cijena (čitaj: agresivno cijenama na low/mid tržište, high ezoterija držati cijenu ali sa stalnim osluškivanjem tržišta jer takav artikl koji se ne proda na vrhuncu će se teško prodati kasnije a gle čuda tako otprilike igraju neke druge trgovine, znači topla voda je već otkrivena) i još uvijek nije kasno ali vrijeme teće i nepovratno prolazi. Možda se i dokapitalizira ali sa ovakvom politikom cijena to je samo bacanje novaca.

Kupnja??? Šta je navala? [proud]

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

A pitanje je koliko je uopce HGS marioneta MSAN-a , koliko ovi imaju interesa kroz HGS prodati skupu robu tj. balansirati trziste. Jer nevjerujem bas da su ovi iz HGS toliki idioti da ne vide da su najskuplji, mislim da se tu krije neki drugi splet interesa.

Strategija restrukturiranja je bla vise manje ok, mozda malo preskupa, ali pitanje je sto i kako dalje. Lokacije su im koma, web cijene su im koma, tako da nemaju niti jedan forte koji bi ih izvukao iz blata. Mozda ti Mac proizvodi, al opet ocekivati enorman promet po toj liniji je smjesno.

Ja sam realista koji kupuje od pesimista i prodaje optimistima.

Netko cjeli dan pokusava uci u top 10 ali mu bas i neide….

...

Usao bi on u top 10 da mu je to cilj.

Samo ti stani ispred njega na 25,x na bid pa ćeš ti biti korak bliže top10

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Kad sam vam rekao da cu na brodic umjesto na vlakic bilo je podsmijeha. Ja sam na brodicu na +20%, a koliko vidim ovdje je kljucna rijec – mocvara.

Slusajte tatu, mamu i starije od sebe.

Kad sam vam rekao da cu na brodic umjesto na vlakic bilo je podsmijeha. Ja sam na brodicu na +20%, a koliko vidim ovdje je kljucna rijec – mocvara.

dobro je to…loše će biti kad ključna riječ postane -podmornica! [bye]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Što vi lošije pišete o HGSpotu, cijena je sve bolja, hahah! Samo vi pišite, po mogućnosti što negativnije! [lol]

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

budi određeniji, pozitivno ili negativno, 40 ili 20

Nije bitno, saznat ćete sami! Da ne ispadne kako bez razloga pumpam!

za uredovni dan 23.07.2010 .
1. LONČAR SAŠA 82.905 25,12 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 31.335 9,50 Skrb. račun
3. ĆEJVAN DENIS 30.700 9,30 Osnovni račun
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 21.509 6,52 Skrb. račun
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 17.000 5,15 Skrb. račun
6. INGRA D.D. 5.670 1,72 Osnovni račun
7. GRDEN DAMIR 3.437 1,04 Osnovni račun
8. FILIPI BRUNO 3.400 1,03 Osnovni račun
9. OMERHODŽIĆ EDIN 2.234 0,68 Osnovni račun
10. URLIĆ MARIO 2.225 0,67 Osnovni račun
Ukupno: 60,73

Podaci za uredovni dan 28.07. Što znači, trgovanje od 22.07., kada se cijena izrokala sa 30,7 na 27 kuna. Zašto je ovaj GRDEN DAMIR silio toliko izlazak po tim cijenama, vjerojatno ni on sam ne zna!? Mogao je sa tom količinom lagano izaći na razinama 35 do 39 kn. Panika i nepoznavanje osnove trgovanja, predpostavljam, jer vjerujam da je i slijedeći dan nastavio sa prosipanjem do 25 kn, kako bi ispucao sve što ima!? Bravo majstore!

1. LONČAR SAŠA 82.905 25,12 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 31.335 9,50 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. ĆEJVAN DENIS 30.700 9,30 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 21.509 6,52 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 17.000 5,15 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. INGRA D.D. 5.670 1,72 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
7. FILIPI BRUNO 3.400 1,03 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. OMERHODŽIĆ EDIN 2.234 0,68 Osnovni račun ROVINJ, HRVATSKA
9. URLIĆ MARIO 2.225 0,67 Osnovni račun DUBROVNIK, HRVATSKA
10. MIKŠA ŽELJKO 2.210 0,67 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA

GRDEN DAMIR – OUT
[/quote]

Važeći podaci za uredovni dan 10.08.2010 .
HG SPOT D.D./REDOVNE DIONICE HGSP-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. LONČAR SAŠA 82.905 25,12 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 31.335 9,50 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. ĆEJVAN DENIS 30.700 9,30 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 21.509 6,52 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 17.000 5,15 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. INGRA D.D. 5.670 1,72 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
7. FILIPI BRUNO 3.400 1,03 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. GRDEN DAMIR 3.264 0,99 Osnovni račun DONJA STUBICA, HRVATSKA
9. OMERHODŽIĆ EDIN 2.234 0,68 Osnovni račun ROVINJ, HRVATSKA
10. MIKŠA ŽELJKO 2.210 0,67 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 60,67

[lol]

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

Što vi lošije pišete o HGSpotu, cijena je sve bolja, hahah! Samo vi pišite, po mogućnosti što negativnije! [lol]

Kad cijena bude rasla uz barem deset puta veći promet shvatiti ću taj rast ozbiljnije, ovako moguće je i natezanje vlakića.

A Grden je legenda [wink]

Ako mislite na ATPL, ona me više podsjeća na na podmornicu Kursk nego na brodić, tako da ne znam o čemu pričate. HGSP je ako ništa drugo barem stabilna, par posto gore, par posto dolje, nema značajnijeg, kontinuiranog pada.

New Report

Close