HGSP (HG Spot d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HGSP (HG Spot d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

budi određeniji, pozitivno ili negativno, 40 ili 20

Nije bitno, saznat ćete sami! Da ne ispadne kako bez razloga pumpam!

za uredovni dan 23.07.2010 .
1. LONČAR SAŠA 82.905 25,12 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 31.335 9,50 Skrb. račun
3. ĆEJVAN DENIS 30.700 9,30 Osnovni račun
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 21.509 6,52 Skrb. račun
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 17.000 5,15 Skrb. račun
6. INGRA D.D. 5.670 1,72 Osnovni račun
7. GRDEN DAMIR 3.437 1,04 Osnovni račun
8. FILIPI BRUNO 3.400 1,03 Osnovni račun
9. OMERHODŽIĆ EDIN 2.234 0,68 Osnovni račun
10. URLIĆ MARIO 2.225 0,67 Osnovni račun
Ukupno: 60,73

Podaci za uredovni dan 28.07. Što znači, trgovanje od 22.07., kada se cijena izrokala sa 30,7 na 27 kuna. Zašto je ovaj GRDEN DAMIR silio toliko izlazak po tim cijenama, vjerojatno ni on sam ne zna!? Mogao je sa tom količinom lagano izaći na razinama 35 do 39 kn. Panika i nepoznavanje osnove trgovanja, predpostavljam, jer vjerujam da je i slijedeći dan nastavio sa prosipanjem do 25 kn, kako bi ispucao sve što ima!? Bravo majstore!

1. LONČAR SAŠA 82.905 25,12 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 31.335 9,50 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. ĆEJVAN DENIS 30.700 9,30 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 21.509 6,52 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 17.000 5,15 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. INGRA D.D. 5.670 1,72 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
7. FILIPI BRUNO 3.400 1,03 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. OMERHODŽIĆ EDIN 2.234 0,68 Osnovni račun ROVINJ, HRVATSKA
9. URLIĆ MARIO 2.225 0,67 Osnovni račun DUBROVNIK, HRVATSKA
10. MIKŠA ŽELJKO 2.210 0,67 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA

GRDEN DAMIR – OUT

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

sve je vidljivo iz imena i prezimena, bilo mu je grdo ostati unutra i čovjek želi svoj mir, da, mir [thumbsup]

ima li ovdje netko tko vjeruje u ovu dionicu ili su samo špekulanti željni brze zarade

Pa mislim stvarno mi nisi jasan. Prvo kazes da se nesto veliko sprema (sto nema teorije da ti znas osim ako nisi Prpiceva tajnica). Onda kad te drustvance sa foruma pita o cemu pricas tvoj odgovorglasi – nije bitno, izbjegavas odgovor i kazes "da ne ispadne kako bez razloga pumpam". Pa pumpas bez razloga upravo kada neces da se elaboriras.

Jedino sta se moze dogoditi su dvije "velike" opcije:
a) Mogu prodati zgradu
– sretnija verzija stecaja, samo neznam tko ce im vise dati novaca bez imovine

b) Netko ih kupuje
– neznam koliko bi netko trebao dati novaca za uci u ovu firmu, ali iskreno kad kupujes ovu firmu neznam sto te to privuce – a) brand NE b) lokacije NE c) stabilnu firmu NE d) imovinu NEEEE e) ziva ljubicast boja DAAAAA

Nije bitno, saznat ćete sami! Da ne ispadne kako bez razloga pumpam!

Ja sam realista koji kupuje od pesimista i prodaje optimistima.

ima li ovdje netko tko vjeruje u ovu dionicu ili su samo špekulanti željni brze zarade

Zamisli kakav si ti investitor, kada si kupio LRH po 2300 ili 2400 kn i mislio da će ti za mjesec dana Ostoja za njih dati 6000 kn!? Dakle, ti ne želiš brzu zaradu? Ma, da!

Jedino sta se moze dogoditi su dvije velike opcije:
a) Mogu prodati zgradu

b) Netko ih kupuje

Nije ništa od navedenoga, nema potrebe nagađati, saznat ćete kada bude vrijeme!

Kakvi sve likovi ovde pisu.

Jedino sta se moze dogoditi su dvije velike opcije:
a) Mogu prodati zgradu

b) Netko ih kupuje

[/quote]

Ja sam realista koji kupuje od pesimista i prodaje optimistima.

spidermene lrh je očitmo moj krivi potez, no ulaz mi je 2200, a izlaz 2300-2400 i odnio ga vrag. No lrh se ne može uspoređivati sa hgspotom, to je povijesna lokacija, velika vrijednost hotela, mala zaduženost, interes cijele države i postojala je i postoji i dalje špekulacija oko javne ponude. No u hgspotu ja ne vidim ništa pozitivno osim da se ukrcam manjim dijelom na 22-23, pa da se istovarim vama na 25-26. Objavite te nove informacije, hgspot će prolongirati dug, banke će ga podržati jer im je teško priznati poraz i to je to. Dokle će to tako ne znam, no ja više ni informatičku opremu ne kupujem kod njih

Da nije u pitanju dokapitalizacija?

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

29. srpanj 2010.
HG Spotu prodaja pala za dvije trećine

Gubitak smanjen za 30 posto

HG Spot je u prvoj polugodištu ove godine ostvario gubitak od 12,8 milijuna kuna.

Riječ je o smanjenju minusa u odnosu na isto razdoblje lani za 29,7 posto, podaci su iz nekonsolidiranog financijskog izvješća te tvrtke objavljenog na Zagrebačkoj burzi. Ukupni su prihodi tvrtke ostvareni u iznosu od 34,8 milijuna kuna i smanjeni su 65 posto koliko je pala i prodaja. U tvrtki navode kako je nastavak financijske krize i recesije te daljnji pad potrošnje utjecao na usporavanje i pad volumena poslovanja na IT tržištu te na pad …

Ipak je dakle pala prodaja!

Priča se po ZG-u, da ima ozbiljno zainteresiranih za financiranje! Vidjet ćemo!?

Priča se po ZG-u, da ima ozbiljno zainteresiranih za financiranje! Vidjet ćemo!?
[/quote]

haha, dobar vicccccc
banke su ovo do sada financirale samo zato što su se već uvalile u g…. i sad ne znaju kako van, pa je ovo zadnja šansa za HGSP…. ako ne dođe do naglog zaokreta i pozitivnog poslovanja HGSP ide u stečaj

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

New Report

Close