Mojih 50 i nešta kuna po kojima sam kupio je još uvijek daleko, ali jako blizu na spram početka 2008. godine kada je dionica bila oko 700 kn…
Već sam poludio nakon toliko negativnih postova napisanih za hgsp i skoro izgubio nadu, ali još uvijek vjerujem u nju i da će se jako brzo vračati prema početku 2008. godine.
A tom je najviše zaslužan dobar menađment g. Prpića u kojeg vjerujem da će dionicu vratiti gdje je i bila…
Evo veliki pomaci su vidljivi od kako je Prpić došao u upravu i teme polako vrača ulagače i njihovu vjeru u hgsp…
Pozdrav svim imaocima hgsp, a poruka negativcima s foruma koji uopće nemaju dionicu ili su je prodali da više ne pišu bez argumenata i činjenica…
Danas ste ovdje imali klasičnu navlakušu.
Nadam se da niste nasjeli ?
Mojih 50 i nešta kuna po kojima sam kupio je još uvijek daleko, ali jako blizu na spram početka 2008. godine kada je dionica bila oko 700 kn…
Već sam poludio nakon toliko negativnih postova napisanih za hgsp i skoro izgubio nadu, ali još uvijek vjerujem u nju i da će se jako brzo vračati prema početku 2008. godine.
A tom je najviše zaslužan dobar menađment g. Prpića u kojeg vjerujem da će dionicu vratiti gdje je i bila…
Evo veliki pomaci su vidljivi od kako je Prpić došao u upravu i teme polako vrača ulagače i njihovu vjeru u hgsp…
Pozdrav svim imaocima hgsp, a poruka negativcima s foruma koji uopće nemaju dionicu ili su je prodali da više ne pišu bez argumenata i činjenica…
kolega keky vidite da dionica raste, no jeste li se zapitali na temelju čega raste, jer i dalje posluju sa gubitkom i tako već 4 godine. Privremeno se cijena podiže gore, neki će zaradit, a drugi ostat bez gaća.
Da, posluju, zato i dionica vrijedi toliko koliko vrijedi, ali situacija ide na bolje, vidi se svjetlo na kraju tunela, a kada počnu poslovati s dobiti, cijena će već biti debelo preko sto kuna, a vi ćete i dalje tu pljuvati po dionici i žaliti što niste bili hrabriji i iskoristili rast od nekoliko stotina posto. Jer kada ovdje krenu dobre vijesti, a biti će ih svakim tjednom sve više, ova dionica će biti katapultirana u nebo, baš kao nedavno kada je sa 20 kuna došla do 100 kuna u par tjedana. Tako da mislim da vaša briga za dioničare ovdje nije iskrena, a ja radije vjerujem Prpiću, osobi s imenom i prezimenom, osobi unutar HGSP, nego anonimnom forumašu koji ima neke druge interese. Samo nije mi nikako jasno, ako vam dionica nije u fokusu, nije dovoljno dobra za vas, zašto ste angažirani ovdje za konstantno pljuvanje po njoj? Radije kupite par komada, pa da vam ne bude krivo da drugi zarađuju, a vi ništa.
Vidim da polazes sve nade u Prpica. Imam dva pitanja za tebe:
1) A sto ako ti "spasitelj" iznenada napusti tvrtku?
2) Kako mislis da ce sa ovako blijedim prometom namiriti vlasnike komercijalnih zapisa, i to u vrijednosti 55 milj. kuna + kamate koje dolaze na naplatu u rujnu?
Zelim ti da ti dionica dode na 700 kn, ali mislim da se u ovu dionicu jedino ispatilo uci na 20 kn, a ti su bili rijetki.
Koliko god je pumpas optimizmom, uvijek ovoj dionici stoji mac nad glavom. Dosta je da se dogodi jedan od ova dva scenarija koje sam ti gore naveo i dionca s bilo koje cijene ponovno ide na 20kn – i to istom brzinom kojom je isla i gore.
Da, posluju, zato i dionica vrijedi toliko koliko vrijedi, ali situacija ide na bolje, vidi se svjetlo na kraju tunela, a kada počnu poslovati s dobiti, cijena će već biti debelo preko sto kuna, a vi ćete i dalje tu pljuvati po dionici i žaliti što niste bili hrabriji i iskoristili rast od nekoliko stotina posto. Jer kada ovdje krenu dobre vijesti, a biti će ih svakim tjednom sve više, ova dionica će biti katapultirana u nebo, baš kao nedavno kada je sa 20 kuna došla do 100 kuna u par tjedana. Tako da mislim da vaša briga za dioničare ovdje nije iskrena, a ja radije vjerujem Prpiću, osobi s imenom i prezimenom, osobi unutar HGSP, nego anonimnom forumašu koji ima neke druge interese. Samo nije mi nikako jasno, ako vam dionica nije u fokusu, nije dovoljno dobra za vas, zašto ste angažirani ovdje za konstantno pljuvanje po njoj? Radije kupite par komada, pa da vam ne bude krivo da drugi zarađuju, a vi ništa.
Lijepo sam Vam rekao da su ljudi izlazili placuci iz ove dionice, a povijest je tu da se ponavlja. Iako u konkretnom slucaju mislim da se prije netko usro, nego sto je jos vrijeme da dionica roni. Mislim da bi ovo lako mogla biti prva dionica koja ce iz negativne blokade uci u pozitivnu u istom danu.
HG Spot u negativnoj blokadi
Zadnje transakcije: Cijena Količina Iznos Datum
30,00 432 12.960,00 20.7.2010 10:22:59
30,29 350 10.601,50 20.7.2010 10:22:59
30,30 200 6.060,00 20.7.2010 10:22:59
33,01 275 9.077,75 20.7.2010 10:21:00
33,00 200 6.600,00 20.7.2010 10:21:00
33,10 150 4.965,00 20.7.2010 10:21:00
33,50 500 16.750,00 20.7.2010 10:21:00
33,12 50 1.656,00 20.7.2010 10:21:00
…Iako u konkretnom slucaju mislim da se prije netko usro, nego sto je jos vrijeme da dionica roni…
Jasno ko dan, ali kakvih sve ima hazardera na burzi!? Svašta!?
ja ne znam što opravDAVA OVOLIKI PLUS HGSPOTA PA DEBELO JE U MINUSU S BVSP I OSTALIM ĆUDESIMA NE ZARAĐUJU SE MILIONI TEK TAKO A POGOTOVO U JADNOJ HRVATSKOJ DI JE IONAKO TRŽIŠTE U QRCU