HGSP (HG Spot d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HGSP (HG Spot d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Glete kolega kanabis – dimna stabljiko,

shvaćam Vašu statičku osvještenost, ali u ovakvim situacijama trejderi nebi smjeli biti statični, a primjetio sam da imate itekako trejderskog duha!

Nekada davno je HGSP isto bio oko 20 kuna, što bi bilo a da se povjest ne ponovi!?

Znate, na tržištu ovako plitkom gdje su svi gladni zarade, uglavnom vam manipuliraju dečki u dogovoru…!

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

nisam baš trejder, no uletio sam u jednu dionicu na očiti druk sa foruma i uspio izaći sa minimalnim gubicima. Sada sam puno oprezniji i ulažem u zdrave dionice

Naime ulaskom u EU prestaju sve carine na uvoz informatičke opreme iz zemalja EU.

Nema niti sada carine, ali moras platit PDV i jos neke sitnice.

Drukeri gde ste? Zauzeli ponovno čućeći položaj? Ne usudite se davati prognoze?

HG Spot d.d. – obustava trgovanja

19.7.2010

Obavjestavamo vas da je, sukladno Pravilniku o obustavi trgovanja dionicama na burzama u Republici Hrvatskoj NN 114/06 i NN 55/07, doslo do obustave trgovanja i porasta cijene dionica HGSP-R-A.
O nastavku trgovanja biti ćete obavješteni.

marcello

kolega meni je fundamentalno hg bio skup i na 20kn. Trenutno cijena raste, a rezultati su i dalje katastrofični. Očito je da netko gura kako bi što bolje izašao van. Dali će cijena na 35,40kn ne znam. Kad firma stane na noge i počne nešto zarađivati, ja sam spreman dati i više

ode sve ispod 30 u POVIJEST!

Povijest se svugdje ponavlja pa tako i ovdje

kolega meni je fundamentalno hg bio skup i na 20kn. Trenutno cijena raste, a rezultati su i dalje katastrofični. Očito je da netko gura kako bi što bolje izašao van. Dali će cijena na 35,40kn ne znam. Kad firma stane na noge i počne nešto zarađivati, ja sam spreman dati i više

Vidiš da ne znaš ulagati, tada je kasno i treba je prodati kada rezultati budu takvi! Ili hold ako si dugoročni ulagač!?

Ja isto nemam HGSP, ali me nerviraju ovakvi dušebrižnici, koji svako malo pišu o dionici koju nemaju, a kao za dobrobit drugih! Ma, daj!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

spidermene ne tuli bezveze. svatko ulaže svoj novac na osnovi znanja, iskustva i procjene. a forum je tu da osobu potakne na razmišljanje i proučavanje

Obavjestavamo vas da ce se trgovanje dionicama HGSP-R-A nastaviti u 12:01.
Na upit Upravi HG Spot d.d. ista je odgovorila da im nisu poznate nove materijalne cinjenice koje bi mogle utjecati na promjenu cijene dionica.
Ukoliko cijena nakon obustave opet probije utvrđene dnevne kriterije, trgovanje se nastavlja bez limita.

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

Povijest se svugdje ponavlja pa tako i ovdje
[/quote]

Upotpunosti se slažem, međutim, moram napomenuti da ja u reprizi ne mislim sudjelovati, več sam odradio dobit za godišnji odmor izvan RH, a još sam na čeki za slijedeću godinu što očekujem vrlo brzo, tako da je za mene HG spot uskoro ušao u povijest s osmijehom na licu! SRETNO SVIMA

svaka čast kupcu na 39,95 laganih 15% u minusu

New Report

Close