treba imat vjere,bit ce bolje…za sada nam je trziste cijelo takodjer u banani tako da treba imat strpljenja za sve pa tako i ostale dionice…
[thumbsup]
nije bit u vjeri i strpljenu, nego u ogromnoj zaduženosti HGSPOT-a kojega kamate kolju iz dana u dan, a oni nemaju odakle plaćati ni kamate ni glavnicu. HGSP je nekad bio brand, sad je antibrand u koji su utrpana brda love, bez konkretnih rezultata. HGSP-otu se na žalost crno piše jer nema velikog igrača iz branše iza sebe, a banke više i u ludilu neće ovdje bacati lovu, uskoro će dići ruke od svega i isključiti aparate [cry]
HG Spot bi morao izvesti manevar sa nekretninama, odigrati na kartu hipoteke osim ako već nemaju hipoteke na svim nekretninama. u ostalom, ako već postoji grupacija hg spota, zašto ne prošire poslovanje na nešto isplativo. na primjer distribucijske djelatnosti, deratizacija, ličilački poslovi
Dan za pamcenje.
Promet 22,91 kune
Broj transkacija 1
Promijena +9,1%
Ovu dionicu treba nuditi na konzum kasi, u slucaju da vam je ostalo nesto sitnog.
Kaže Prpić da im je zadnji ponedjeljak prvi dan u plusu nakon 2.5g…valjda su onda i nešto prodali 😀
Ljudi ja stvarno ne mogu vjerovat, hg u +, a i ostale dionice iz portfelja se penju….
Zar je moguće da me napokon krenulo???
kakva vijest od 1000 dana, oni su čak jedan poslovali pozitivno i sada se ja pitam kako nisu propali?? Pogledao sam cijene procesora kod njih i kod konkurenata i opet je hgspot skuplji za 2 do 3%
kakva vijest od 1000 dana, oni su čak jedan poslovali pozitivno i sada se ja pitam kako nisu propali?? Pogledao sam cijene procesora kod njih i kod konkurenata i opet je hgspot skuplji za 2 do 3%
Jedna lasta (dan u pozitivi) ne čini proljeće. HG niti ima izbor robe da bi netko došao iskrcati neznamkakvu cifru za ultraturbomegazgaz komponente u fotelji pijuckajući kavicu a da niti ne pogleda račun niti ima cijene za mase da bi ljudi kupovali baš kod njih.
Jedna lasta (dan u pozitivi) ne čini proljeće.
Slazem se s ovim kolega al svaka pozitivna vijest je dobro dosla,pa makar i ovakva….ne sumnjam da ce ih u skoroj buducnosti biti jos…
[smiley]
I dalje sve ovisi o vodecim ljudima u HG Spotu…vidjet cemo i sta ce biti s poslovnom zgradom koju su spominjali da ce prodati itd….tu bi neki novac trebao kapnuti… [smiley]
Sve u svemu,brzo ce proci i 2.kvartal pa cemo vidjet jel krece sta na bolje jer kao sto sam procitao na stranici HG Spota,najvise (vecinu) prometa ostvaruju u drugoj polovici godine tj. 3. i 4.kvartal i to ce biti najbolji pokazatelji stanja i kojim pravcem ide HG Spot d.d. [smiley]