HGSP (HG Spot d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HGSP (HG Spot d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izgleda da ja jedini vjerujem u ovu dionicu…..
Nebo je granica…

Nisi jedini. Neki šute i vjeruju, he, he.
Ja dokupio. Odlična razina za još poboljšati prosjek ulaza! [bye]

marcello

Nebo je granica…

Nisi jedini. Neki šute i vjeruju, he, he.
Ja dokupio. Odlična razina za još poboljšati prosjek ulaza! [bye]
[/quote]

šteta da si s lovljenjem padajućih noževa započeo još na 55 kn iako je kolega voley upozoravao da slijedi jaki pad [bye]

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

sale se iskrcao

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

ni lončar više ne vjeruje u svoju HGSP

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/zoAW1G2zrBUgcmdm2IOWWw==.pdf

ide među penny stocks [bye]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Pa što nije nastavio prodavati kad je počeo na razini od sto kuna, nego se sad sjetio po 39. Da je on bio pametan nebi mu HG pegle prodavao, vjerujem u Prpića.

Uhljebe na ulicu!!!!!

Nebo je granica…

Kolega ova dionica je "junk", bila je dobra za brzu špekulaciju, vrlo pogubna na držanje duže od 3 dana

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Više bi ti se sviđalo da je neko iz top10 iskrcao 30k?

Da, onda barem znaš na ćemu si.

Stanje:
1. LONČAR SAŠA 94.905 28,76 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. ĆEJVAN DENIS 39.922 12,10 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 31.335 9,50 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 21.509 6,52 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 17.000 5,15 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. RADINIĆ MARIO 5.700 1,73 Osnovni račun VELIKA GORICA, HRVATSKA
7. INGRA D.D. 5.670 1,72 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. FILIPI BRUNO 3.400 1,03 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
9. VARGA NINO 2.999 0,91 Osnovni račun PRIBISLAVEC, HRVATSKA
10. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 2.587 0,78 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 68,19

Ovo je prava katastrofa,Lončar Saša, predsjednik nadzornog odbora i NAJVEĆI DIONIČAR HGSP-ota prodao je oko 9000 dionica!!
Još mu je ostalo za prodati oko 85.000 komada!!!
Ak ovo nije znak za bježanje van svim silama, onda ne znam što je! Iskoristite priliku dok još ima nekakve kupnje, jer kad čelni čovjek prodaje onda vam je jasno da ovo ide JAKO DOLJE, tamo gdje je sada DKVS!!

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

otpustio bi on još,ali nema kome upustiti

Ovo je prava katastrofa,Lončar Saša, predsjednik nadzornog odbora i NAJVEĆI DIONIČAR HGSP-ota prodao je oko 9000 dionica!!
Još mu je ostalo za prodati oko 85.000 komada!!!
Ak ovo nije znak za bježanje van svim silama, onda ne znam što je! Iskoristite priliku dok još ima nekakve kupnje, jer kad čelni čovjek prodaje onda vam je jasno da ovo ide JAKO DOLJE, tamo gdje je sada DKVS!!

vrlo opasna situacija…vidjet ćemo sutra reakciju ostalih većih dioničara kad budu čuli za ovo! mogao bi sutra biti masovni bijeg iz ove dionice.što mislite kolege, dokle bi sutra HGSP mogao pasti? [cry]
ja ne mogu dokučiti nikakov razlog da najveći dioinčar ovako rasprodaje, osim ako je svjestan da firma ide u bankrot-stečaj pa spašava što može dok još može dobit koju kunu [shocked]

ja ne mogu dokučiti nikakov razlog da najveći dioinčar ovako rasprodaje, osim ako je svjestan da firma ide u bankrot-stečaj pa spašava što može dok još može dobit koju kunu [shocked]

Naprimjer, da ima neki dug, kredit ili osobni problem pa mu je gotovina potrebna?

Sve je moguće, i da će HG sutra propasti ali da je situacija ovako drukerski katastrofična ne bih rekao.

vidit će mo za koji dan na skdd-u,
vjerojatno Prpića,
bit će da su se dogovorili oko cijene dionice

New Report

Close