HGSP (HG Spot d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HGSP (HG Spot d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Je i ja sam nekaj kupio. Bumo vidli kak bu zutra. A neide to možda na 30 !! [yawn]

Uvijek se nađe jedan pametan… Jel da?

Moja greska je bila sto sam pomijesao brojke pa je ustvari moj ukupan broj dionica manji za 200 od desetog na listi, ali neka te to ne opterecuje previse.

Ovo sa ukrcavanje sam karikirao na ove vase postove o iskrcavanju, ali ako ih netko kupuje onda nisu zavrsile na cesti. Ili imas neku teoriju da nas prosvjetlis, jel ocito se ovdje smije samo pisat kako nista ne valja i ova dionica je smece, jel to bolje zvuci, jel ti to u interesu…? Zbog takvih kao ti nam i je drzava u rasulu, samo se.. s oprostenjem a ku…. ne bi mrdnuli da bude bolje.

Ma pusti ih neka svako svoje misli i piše. Samo je problem što puno ljudi piše jedno a misli i radi drugo.

Biti će tu finih zaradica uskoro, naravno ako se ušlo po ovim ili nižim cij. moje mišljenje!!!

Ja sam danas kupovao. Vrijeme ce pokazati
[/quote]
znaci Vi ste taj veliki kupac koji je danas bio vodjen postulatom DOKUP DOKUP I SAMO DOKUP ili ste prvi puta u ovoj dionici????
pofuk

Moja greska je bila sto sam pomijesao brojke pa je ustvari moj ukupan broj dionica manji za 200 od desetog na listi, ali neka te to ne opterecuje previse.

Ovo sa ukrcavanje sam karikirao na ove vase postove o iskrcavanju, ali ako ih netko kupuje onda nisu zavrsile na cesti. Ili imas neku teoriju da nas prosvjetlis, jel ocito se ovdje smije samo pisat kako nista ne valja i ova dionica je smece, jel to bolje zvuci, jel ti to u interesu…? Zbog takvih kao ti nam i je drzava u rasulu, samo se.. s oprostenjem a ku…. ne bi mrdnuli da bude bolje.

Jao, pa sve ti se pomijesalo. Sta si i ti bio na traktoru?

Ja sam realista koji kupuje od pesimista i prodaje optimistima.

Ma pusti ih neka svako svoje misli i piše. Samo je problem što puno ljudi piše jedno a misli i radi drugo.

Biti će tu finih zaradica uskoro, naravno ako se ušlo po ovim ili nižim cij. moje mišljenje!!!

Ja sam danas kupovao. Vrijeme ce pokazati
[/quote]
znaci Vi ste taj veliki kupac koji je danas bio vodjen postulatom DOKUP DOKUP I SAMO DOKUP ili ste prvi puta u ovoj dionici????
pofuk
[/quote]

Nekako mi se čini da smo danas ipak imali većeg prodavača.

Da da prvi put u HGSP. Samo da ne bi bio postulat prvi mačići se u vodu bacaju.

Kaj Vi pofuk mislite o ovoj vrlo potentnoj dionici.

Ovi škrtci na TA neće nis dat besplatno (eh da nam je tu brat od Duška Lokina brzo bi mi to riješili)

Ja sutra opet na kupnji. [cool]

nebo je granica….

Danas ponovno iskrcaj, a u top10 nema promjena…

Dobio sam danas na mail:

"Povodom otvaranja našeg novog web shopa HGspot Vas nagrađuje!

Pitate se kako smo došli do Vas? Vi ste jedan od naših vjernih kupaca koji su u zadnjih 10 godina ostvarili kupnju preko naše Internet trgovine ili u nekom od naših prodajnih centara.

A Vaša nagrada je jednokratan popust od 12% na najskuplji proizvod iz Vaše košarice. Popust vrijedi do 1. travnja 2010., a da biste ga ostvarili kupovinu možete obaviti putem Mastercard, Visa, American Express ili Diners kartice jednokratno ili na rate, te virmanom ili Internet bankarstvom. Dostava je besplatna do Vašeg kućnog praga ili proizvod možete preuzeti u Vama najbližoj poslovnici.

Osim toga nudimo Vam i mogućnost da proizvode preuzmete u našoj garaži ne izlazeći iz auta. Više o…

Navedeni popust možete ostvariti na našoj Internet stranici http://www.hgspot.hr. Sve što trebate napraviti je prijaviti se koristeći Vaše postojeće podatke koje Vam ponovno šaljemo za slučaj da ste ih izgubili i odabrati željene proizvode."

Dobi isti mail, pročačkao malo po webshopu, cijene niti uz tih 12% i besplatnu dostavu me nisu motivirale da kupim bilo što..

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Dobi isti mail, pročačkao malo po webshopu, cijene niti uz tih 12% i besplatnu dostavu me nisu motivirale da kupim bilo što..

Neznam što si tražio, dok sam ja konkretno uz popust od 12% dobio najbolju ponudu na tržištu za komponentu od cca 4000 kn.

Ja sam realista koji kupuje od pesimista i prodaje optimistima.

Ovo je sada prešlo u brutalu, na najmanju naznaku da bi cijena išla gore netko to odmah poklopi sa parsto komada.

Nikakve promjene u top 10, netko je u prošlih mjesec dana dampirao više od 30 000 dionica…a meni se to ne sviđa.

Izgleda da ja jedini vjerujem u ovu dionicu…..
Nebo je granica…

Ovo je sada prešlo u brutalu, na najmanju naznaku da bi cijena išla gore netko to odmah poklopi sa parsto komada.

Nikakve promjene u top 10, netko je u prošlih mjesec dana dampirao više od 30 000 dionica…a meni se to ne sviđa.

Više bi ti se sviđalo da je neko iz top10 iskrcao 30k?

New Report

Close