Porast će to kad puknu novi imiđ i kad dođe izvješće u četvrtom a i sam Prpić je reko da se nešto kuh ali čuva u velikoj tajnosti, možda neko preuzimnje?
Sad, ne znam što i kada je Prpić izjavio ali složio bih se sa time da se nešto kuha u pozadini. A dalje nagađati ne bih htio.
Od kada je on prodao cijena je do sada pala za 20%, pa predpostavljam da je vrlo dobro znao što radi!?
Ne razmišljaš da je cijena možda pala i zbog toga što je pošto-poto htio prodati ove dionice?
dno je na 1 kn, ja sam ipak optimist pa očekujem HGSP na 25 kn
Na primjeru PUNT-R-A vidimo da dno može biti i niže 😉
Jupi, još kad stavimo ultra plavu boju na logo kao HP, valjda ce nam i dobit biti slicna.
kupnja se polako približava 50 kn… jel se to sprema još jedan krug do 80-90 kn? [lol]
kupnja se polako približava 50 kn… jel se to sprema još jedan krug do 80-90 kn? [lol]
Ništa. Presporo je ovo za išta ozbiljno.
sprema se jedan krug na 25 kn [thumbsup]
Neki zastoj u diskusiji… Upravo na dan kada je institucionalni promet HGSP dionicom iznosio cca 24.000 komada a danas prijavljeni promet ostvaren tom dionicom preko 55.000 komada.
Vaš link
Je li to moguće? O čemu se radi… Ima li netko komentar?
A cirkusa.
Mislim da se sprema nova runda ludila. Ili bankrot 🙂
A ludo me interesira zasto se danima ne micemo od ove 146-te stranice…
sprema se jedan krug na 25 kn [thumbsup]
Izgleda da je tako, prve potpore su na:
20,01 kn-2000 komada
13,02 kn-3931 komada
Još kad se pogledaju katastrofalni podaci o padu prodaje računala i IT opreme u HR, onda je jasno da je HGSP zreo za jedan jači zaron prema 20 kn [bye]
Da, da u pravu si. Sad cemo svi prodavat tebi i slicnima po 20 kn, a onda kupovat od tebe po 120. Sva sreca na tvojem post-u jer sam se bas dvoumio kamo ide HGSP, ali sad mi je sve puno jasnije.
Kad krece jos koji krug, imate kakvih saznanja…? ccc
Neki puta imam osjecaj kao da na ovom forumu post-aju samo djeca.