HGSP (HG Spot d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HGSP (HG Spot d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Iskrcava se samo RAIFF skrbnički sa trenutnog 8 mjesta, koji je u zadnjih 15 dana otpustio 8.331 kom. Vjerojatno će ovaj tjedan izaći iz TOP 10!?

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Iskrcava se samo RAIFF skrbnički sa trenutnog 8 mjesta, koji je u zadnjih 15 dana otpustio 8.331 kom. Vjerojatno će ovaj tjedan izaći iz TOP 10!?

a pitanje je tko stoji iza tog skrbničkog računa i koja mu je namjera zašto izlazi a dobro vidi se da u top 10 imamo novog igrača

pa je ovo danima pada neće valjda opet na 28kn

pa je ovo danima pada neće valjda opet na 28kn

Očigledno je da netko gura cijenu ispod 60 da bi onda pokupio sve što je niže od toga. Zaključke izvuci sam.

i šta je najbolje ide mu. povremeno se pojavljuje na prodaji oko 1.000 komada ali se dobro pazi da ih se ne poklopi

a pitanje je tko stoji iza tog skrbničkog računa i koja mu je namjera zašto izlazi a dobro vidi se da u top 10 imamo novog igrača
[/quote]

Msan, Recro?
Ili MsanRecro? 🙂

"[i]When does a guy decide to become an accountant? When he realizes he doesn't have the charisma to succeed as an undertaker. " [/i]

i šta je najbolje ide mu. povremeno se pojavljuje na prodaji oko 1.000 komada ali se dobro pazi da ih se ne poklopi

ma ja gledam ovu dionicu pravu jazovku je prošla i zato sam odlučio sve prodat i uć u HGSP pa ćemo vidjet jel kuća na kat ili gaće na štap

ma ja gledam ovu dionicu pravu jazovku je prošla i zato sam odlučio sve prodat i uć u HGSP pa ćemo vidjet jel kuća na kat ili gaće na štap
[/quote]

U svakom slučaju sretno i svaka čast na ogromnim mudima 🙂

"[i]When does a guy decide to become an accountant? When he realizes he doesn't have the charisma to succeed as an undertaker. " [/i]

[/quote]

U svakom slučaju sretno i svaka čast na ogromnim mudima 🙂
[/quote]
hvala kolega

http://business.hr/hr/Naslovnica/Ekonomija/Tehnoloski-sektor-prebolio-recesiju

Lijepo je to, još da u nas smisle kako povećati potrošnju!? Vrlo je jednostavno, ali je očito nešto drugo posrijedi!? Vrlo atraktivna dionica, ukoliko prevlada poteškoće nastale u proteklom periodu. Kako čujem, nije sve baš bilo čisto u firmi, tako da nije cijeli gubitak nastao zbog slabog poslovanja. Moguće je da je i tu bilo nekih osoba sa malo dužim prstima!?

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Lijepo je to, još da u nas smisle kako povećati potrošnju!? Vrlo je jednostavno, ali je očito nešto drugo posrijedi!? Vrlo atraktivna dionica, ukoliko prevlada poteškoće nastale u proteklom periodu. Kako čujem, nije sve baš bilo čisto u firmi, tako da nije cijeli gubitak nastao zbog slabog poslovanja. Moguće je da je i tu bilo nekih osoba sa malo dužim prstima!?
[/quote]
čuj ako je Prpić htio otkupit kontrolni paket dionica a zagrebačka banka odobrila kredit onda tu nešto i vrijedi jebiga samo su skupštinu prebacili na 28 pa sad moramo ćamit a vijesti nikakvih da se pokrene dionica

New Report

Close