povijest će pokazat … BTW imas kronologiju svojih postova na HGSP? aj budi friend pa sumiraj u jedan post, budi friend još jednom pa sumiraj i moje…
mislim da je OK od 04.12.2009.
[thumbsup]
Jedno je sigurno, nema više dionica po akcijskim cijenama… [lol]
da, ovo što se sada nudi je preskupo. ja ga opet čekam na 50 kn [thumbsup]
povijest će pokazat … BTW imas kronologiju svojih postova na HGSP? aj budi friend pa sumiraj u jedan post, budi friend još jednom pa sumiraj i moje…
mislim da je OK od 04.12.2009.
[thumbsup]
Nadam se da te moj post nije uvrijedio, ako je moja isprika. [smiley]
Cijena je odraz događanja u HG spotu, ali i na našoj burzi općenito.
Ali je i istina da dosta ekipe skače na svaki trzaj, bilo gore ili dolje, zato je cijena toliko i oscilirala.
Dal je to na cijenama ispod 100kn holštapleraj kako ti kažeš ili nije, ne bi želio komentirati. [cool]
po mojoj malenksti danas, napokon BULL RUN.Bumo vidili uskoro
nema nista od ovoga danas.
bas se sramotim po 53 Kn sto sam kupovao i ko me poslusao strasno se crvenin.Koliko tisuća dionica imam ostavljam ti za razmišljat,hoće li sutra na 40 Kn ili 22 Kn uopće me nezanima kao i sve ispod 100 Kn.
cini mi se da su ti izjave u skladu s nadimkom 100%.
Nomen est omen.
sreću ti želi osramoćeni ali nakesani.
[wink]
bas se sramotim po 53 Kn sto sam kupovao i ko me poslusao strasno se crvenin.Koliko tisuća dionica imam ostavljam ti za razmišljat,hoće li sutra na 40 Kn ili 22 Kn uopće me nezanima kao i sve ispod 100 Kn.
cini mi se da su ti izjave u skladu s nadimkom 100%.
Nomen est omen.
sreću ti želi osramoćeni ali nakesani.
[wink]
Haha. Nervoza te hvata nakesani?. Kupi udobnu stolicu, lijepi samoohrabrujuce postove po forumu i davi ljude sa svojim privatnim porukama. Ipak kad je netko nakesan i bogat kao ti, nije ga briga da li dionica vrijedi 22, 40 ili 90. Da, slika i prilika top 10 dionicara sa mnogo, mnogo tisuca dionica. Strah me hoce li ostati koja dionica za kupnju od tebe?
Za tebe jedan reality check. Ja sam u ovu dionicu usao kad se trgovalo van redovnog rezima, a izasao u prvom valu na 100, u skladu sa mojim nadimkom. Hvala.
Za one normalne i manje pohlepne dionicare od tebe, zelim da im dionica sto prije dode sto vise.