Na mojem online pregledu trgovanja piše povečanje + 9.19 možda broker ima neki loš program, nisam ja kriv!
Uostalom to piše i na ovoj stranici, na grafikonu, he, he!!!
Opet povlačenje naloga od 1000 i 1500 kom. sa kupnje!? Vrlo vjerojatno da spusti prodaju malo niže!?
Na mojem online pregledu trgovanja piše povečanje + 9.19 možda broker ima neki loš program, nisam ja kriv!
majstore imaš na zse.hr dnevne limite trgovanja. nemaju sve dionice blokadu nakon promjene od 10%.
ova konkretno ima toleranciju 25%
Kriv si što ne provjeriš prije nego što nešto napišeš. Dakle, bez obzira što je jučerašnja zadnja bila 59,00 kn, prosječna cijena je bila 57,24 kn. Kako je HGSP u 3 grupi, tu je blokada na 25%, dakle, na 71,55 kn. Na osnovi prosječne cijene od 57,24 danas povećanje iznosi 9,19% na cijeni od 62,50 kn jer se postotak povećanja cijene mjeri na zadnjoj trgovanoj cijeni.
sto se dogadja u prodaji HG Spota ?
ocito je roba stigla, kako se prodaje?
pise u novinama neki dan da HG otvara 12 novih ducana u 2010. a prodali senso mikro onom kineziologu…ocito ova firma ima zabiljezeno u zvjezdma da radi iste pogreske ispocetka ili grijesim mozda je rijec o prekrojenoj poslovnoj politici?
danas je cijena dionice stabilna ali sto sada sa poslovnom politikom te firme ?
sad je prekasno za teritorijalno sirenje, to je trebalo odradit tamo pred godinu dana kada je recesija bila najgusca.
Lucky luke i spiderman, zahvaljujem na pojašnjenjima. Učim, učim……. [thumbsup]
Pokušavam dokupiti ali izgleda da nebu išlo…..osim da si kvarim prosjek ulaza. Bumo vidli…..
Sretno ti bilo kad ucis na ovoj dionici 🙂
Daleko najveći dobitnik je ponovno HG Spot (ZSE:HGSP-R-A) koji i dalje izvlači korist od jučlerašnje potvrde o dogovoru s ICF Investom.
sto se dogadja u prodaji HG Spota ?
ocito je roba stigla, kako se prodaje?
pise u novinama neki dan da HG otvara 12 novih ducana u 2010. a prodali senso mikro onom kineziologu…ocito ova firma ima zabiljezeno u zvjezdma da radi iste pogreske ispocetka ili grijesim mozda je rijec o prekrojenoj poslovnoj politici?
danas je cijena dionice stabilna ali sto sada sa poslovnom politikom te firme ?
sad je prekasno za teritorijalno sirenje, to je trebalo odradit tamo pred godinu dana kada je recesija bila najgusca.
objavljeno danas na hgspot.hr
POSLOVNICE – OTVORENJE
Poštovani kupci, obaviještavamo vas da su sve HGspotove poslovnice, osim Splita (koji će se također uskoro otvoriti), ponovno otvorene. Radno vrijeme poslovnica možete naći na našim stranicama.
trenutna lista svih poslovnica (ukupno 16, otvoreno 15):
Zagreb – Utrine
Adresa: Avenija Dubrovnik 46
Zagreb – Škorpikova
Adresa: Velimira Škorpika 25
Bjelovar
Adresa: Matice Hrvatske 26
Kutina
Adresa: Petra Krešimira IV 4a
Sisak
Adresa: S. i A. Radića 46
Varaždin
Adresa: Trg Bana Josipa Jelačića 10
Osijek
Adresa: Gundulićeva 36b (Blok centar II)
Slavonski Brod
Adresa: Šetalište braće Radić 7
Vinkovci
Adresa: Kralja Zvonimira 46
Pula
Adresa: Marsovo polje bb
Rijeka
Adresa: Tizianova 8
Dubrovnik
Adresa: Od Sv. Mihajla 37B
Metković
Adresa: I. Gundulića 23