nisan se par dana javlja, a šta ćeš evo mene unutra opet po 53 Kn. Bumo vidili jednom je upalilo.Bude li po mome ispod 50 neidemo, 72 sljedeci mid term target.
moli Vas javljajte se češce jer sa radoscu i velikom pozornoscu citam Vase postove
pofuk
unaprijed hvala
nisan se par dana javlja, a šta ćeš evo mene unutra opet po 53 Kn. Bumo vidili jednom je upalilo.Bude li po mome ispod 50 neidemo, 72 sljedeci mid term target.
moli Vas javljajte se češce jer sa radoscu i velikom pozornoscu citam Vase postove
pofuk
unaprijed hvala
[/quote]
ovako se nisan nasmija dugo… pa iskreno zemija san i malo DDJH na 35,70 Kn … iskreno ja jošvidin dosta problema na EU tržištu euro zone općenito ali iman neki osjećaj da bi HGSP po 53 i DDJH po 35,7 mogli polučit rezultate do kraja godine. BTW ja sam i long USD.
U svakom slučaju povijest će pokazat.
Good lucke
nije samo jasno na koju godinu misliš?
2010.
Izgleda da se opet sprema HGSPOT vlakić za start prema gore. pazite samo da kupite kartu dok je ispod 60, a ne kad bude 90 kn [wink]
a nije velika uzbrdica nego malo je papirica, za koje neki misle da su bezvrijedni u opticaju.nemoš kupit par tisuća a da cijena ne ode 20% gore.
možda je kolega za ovo znao ranije
Moram priznati, da ovakvo dosljedno provođenje dogovorenoga još nisam vidio! Posebno me veseli konkretno obaviješćivanje burze i svih dioničara. Upitajte se, tko to još radi na burzi na ovaj način!? Dugoročno, buy!
Slažem se
Đubre malo volatilno! [lol]