HGK u Kataru traži ulagače za 6 projekata

Naslovnica Forum Komentari članaka HGK u Kataru traži ulagače za 6 projekata

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

opet izleti na račun poreznih obveznika.

i malo da se na ovog rimca okrznem.

da je to tako uspješan projekt našli bi već njega iz silicijske doline ulagači onako kako su tesla motors pronašli.mislim da se previše reklamira a premalo radi.troši milijune o staroga dok mu ne zavrne pipu.
kao i onaj doking koji fantazira o elektro autu ,umjesto da se razvija u razminiranju.

a o blagaiću koji se isto u ovoj ekskurziji ne treba ni pričati.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

a onaj famozni LNG na krku,zapelo gadno negdje ??

Blagaic i Rimac mladji? Sto bi Blagaic ponudio? Otkup dokumentacije za Xanadu-koju niti nema?
Sto se tice Rimca prije ce tata izaci iz zatvora nego sto ce sin prodati ijedan n o n s e n s automobil. Eto zasto treba ici na dobar MBA- da se nauci da je takav projekt g l u p a ideja bez izrade prototipa, bez troskova i bez napora. Najcudnija je HGK….no ne trose svoj novac pa ih nije briga

BigBoffin

Prekjucer je na BBCju bilo hrvatsko cudo od elektricnog auta.Ne znam je li to bas taj.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Jep. Rimac ima debelu podlogu i dok je ima to hoda. Osim toga, kupljeni auto od Rimca je kupljen samo za repliciranje.

Ulaganje u Hrvatsku?

Pa zasto pobogu?

Hrvatska je preskupa, sindikati su uhelbljeni, svaka teška industrija je neprivlačna zbog sindikata koji umjesto da se bori za više radnih dana bori se za više slobodnih dana i veće plaće. Hrvatska nije nažalost bogata resursima i nema obrazovano stanovništvo.

Povrh toga, još imamo i masivne poreze koji uništavaju ikakvu priliku za zaradu ali i pogrešku.

Sad, uza sve te probleme kako i na koje načine bi itko došao u Hrvatsku i zašto?
Tranzitni položaj? Da. Ali uz sve moguće birokratske probleme.

Najgore je to što i da želimo napraviti promjene poput manje socijalnih prava i manje države, i to bi teško prošlo jer puno Hrvata ovisi o državi, time su izgubili konkurentnost jer imaju samo jednog kupca.

Demografiju necu niti spominjati…

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

ništa od toga izleta HGK, dok gospon precjednik ne povede mamu na razgovore, stara obzirom na imovinu djeluje vrlo sposobna, čak bi mogla konkurirati gospođi Mariji, ali eto ocjenjivači nikako da je uoče kao potencijalnog kandidata

New Report

Close