HEP mora vratiti na posao bivšeg direktora, isplatiti mu milijunsku odštetu i vratiti mu Audi A6

Naslovnica Forum Komentari članaka HEP mora vratiti na posao bivšeg direktora, isplatiti mu milijunsku odštetu i vratiti mu Audi A6

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

“Istaknuo je i da je zasnovao radni odnos na neodređeno vrijeme te je sukladno ugovoru i na temelju odluke Nadzornog odbora njegov mandat kontinuirano trajao od 2012. do 2016.”
Ova recenica nema logike. Ili imas managerski ugovor, koji je na odredjo vrijeme, ili imas klasicni ugovor na neodredjeno vrijeme. Ako imas managerski ugovor, onda je je jedino trgovacki sud nadlezan.

Pa kakav je ovo bio ugovor. Menadžerski a na neodređeno. Milina. Lijepo li je na sisi visiti i imati utjecajne prijatelje.

HNS-ov kadar, da je HDZ-ov davno bi ga index i slični lijevi portali razapeli.

Sve pohvale hrvatskom pravosuđu koje je po tužbi iz srpnja 2013. godine donjelo prvostupanjsku presudu u siječnju 2016.godine. Inače, iz odredbi članka 434 st.4 Zakona o parničnom postupku proizlazi da prvostupanjski sud MORA odluku po tužbi donijeti u roku od 6 (šest) mjeseci od dana zaprimanja tuženikova odgovora na tužbu.
Usput, kada se radi o radnim sporovima u kojima su učesnici obični smrtnici (građani) i kada se kao stranke ili učesnici u postupcima pojavljuju suci/odvjetnici koji su djeca, braća/sestre predsjednika drugostupanjskih ili Vrhovnog suda tada se taj “zakonski” rok produžuje i do 10 (deset) godina.
KAKVA SU VAŠA SAZNANJA O TIM ČINJENICAMA ???

Ha, ha, ha….kad tjeraju sposobne pripadnike mafijaške družine HNS!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

nemojte biti naivni.sve je to deal haenesovaca. Ovakvog lika stavis za direktora hepa i onda nekome predbacujes kadrovska rjesenja.vrhunsko licemjerje

New Report

Close