HDZ-u pet župana, HNS-u dva, ostalima po jedan

Naslovnica Forum Komentari članaka HDZ-u pet župana, HNS-u dva, ostalima po jedan

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Od pet najrazvijenijih Zupanija HDZ je dobio samo jednu. Od deset najvecih gradova HDZ je dobio dva. Ruralne Zupanije, sa puno gradjana na drzavnoj sisi su HDZ-ov klijentela. Tih dvanaest HZV-ovih Zupanija ne cine niti 30% GDP-a Hrvatske ali zato su po pitanju sicijalih izdvajanja na prvom mjestu. Znaci, sjever i zapad Hrvatske radi a ostatak…?


Od pet najrazvijenijih Zupanija HDZ je dobio samo jednu. Od deset najvecih gradova HDZ je dobio dva. Ruralne Zupanije, sa puno gradjana na drzavnoj sisi su HDZ-ov klijentela. Tih dvanaest HZV-ovih Zupanija ne cine niti 30% GDP-a Hrvatske

računica ti je pristrana… pogledajmo malo tvoj SDP koji je izgubio u zagrebu koji stvara gro hrvatskog BDP-a i gdje živi oko četvrtine birača!
kako bi ocijenio rezultate SDP-a na lokalnoj razini kad ih usporediš s teškim porazom u Zagrebu???

Od kada je SDP moj? Nemam ja s time nista, samom iznosim cinjenice ili takvo nesto ne postoji kod Hrvata? No bad feelings!

da sdp i hdz i sve ostale parazitske varijacije nešto vrijede, ne bi bandić u zg, koji ćini 1/4 ukupne hr populacije, zadobio ovoliko povjerenje građana…

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Osobno mi je drago da g. Bandic ima vecinu u Skupstini i da nema vise alibija za eventualne neuspjehe. Neka sada pokaze kako treba voditi Holding, kako se privlace strane investicija u proizvodni sektor i time otvaranju radna mjesta 21-ovog stoljeca, neka pokaze kako se pravilno vodi racuna o ekologiji, pitanjima oko spalionice, separiranja smeca, gradnjenovih skola i vrtica, pitanjima prometog kolapsa… Puno posla je pred njim a cetiri godine relativno brzo prodju!

New Report

Close