Nije mi jasno; Jesmo li kolektivno “lup narod kratkog pamćenje?….je r biramo na vlast totalne nesposobnjakoviće i trpimo njihova-“”anja?
Zorana Milanovića u Splitu … riječ o napadu na osobnoj razini … kako bi se prikrio neuspjeh Vlade.
Takvo skretanje pozornosti s problema s kojima je suočena Hrvatska može potrajati još samo neko vrijeme jer su ih ljudi već pročitali
Žalosno je i tužno da u ovo predbožićno vrijeme, koje bi trebalo biti vrijeme mira, dobrote i nade, premijer Milanović na osobnoj razini napada … prikrivajući na taj način neuspjeh svoje Vlade i ne imajući niti jednu riječ ohrabrenja i nade koju građani toliko željno očekuju”
narodu je vrlo jasno kako funkcionira sadašnja vlast i da je svima jasno da će ona na idućim parlamentarnim izborima morati otići jer je neuspješna.
Ne kreću se među narodom, nisu i ne žele biti svjesni koliko narod teško živi zbog toga što oni nemaju odgovore na pitanja kako izaći iz teške gospodarske situacije. Nemaju nikakvu viziju i svojom nesposobnošću guraju Hrvatsku prema dolje
Upravo vladajući, nesposobni da riješe stvarne probleme hrvatskog društva, sposobni su uništiti tisuće i tisuće obrtnika i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.
Stoga su u više navrata skretali pozornost javnosti na određena svjetonazorska pitanja kako bi izbjegli činjenicu da su neuspješni u vođenju gospodarstva države”
NEMATE NIKAKVU VIZIJU I SVOJOM NESPOSOBNOŠČU GURATE HRVATSKU PREMA DOLJE:
prof.dr.Branko Smerdel:
‘Mogu li se Milanovićeve riječi ‘Dok sam ja premijer’ tumačiti kao prijetnja ostavkom?
“Nitko nije SDP-u i koaliciji dao mandat da vode ideološke ratove, nego se očekivalo da izvuku zemlju iz gospodarske krize”, rekao je prof. dr. Branko Smerdel.