‘HDZ su licemjeri bez ideologije, igraju po pravilima 3. istočnobalkanske lige’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘HDZ su licemjeri bez ideologije, igraju po pravilima 3. istočnobalkanske lige’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Nije mi jasno; Jesmo li kolektivno “lup narod kratkog pamćenje?….je r biramo na vlast totalne nesposobnjakoviće i trpimo njihova-“”anja?

Zorana Milanovića u Splitu … riječ o napadu na osobnoj razini … kako bi se prikrio neuspjeh Vlade.

Takvo skretanje pozornosti s problema s kojima je suočena Hrvatska može potrajati još samo neko vrijeme jer su ih ljudi već pročitali

Žalosno je i tužno da u ovo predbožićno vrijeme, koje bi trebalo biti vrijeme mira, dobrote i nade, premijer Milanović na osobnoj razini napada … prikrivajući na taj način neuspjeh svoje Vlade i ne imajući niti jednu riječ ohrabrenja i nade koju građani toliko željno očekuju”

narodu je vrlo jasno kako funkcionira sadašnja vlast i da je svima jasno da će ona na idućim parlamentarnim izborima morati otići jer je neuspješna.

Ne kreću se među narodom, nisu i ne žele biti svjesni koliko narod teško živi zbog toga što oni nemaju odgovore na pitanja kako izaći iz teške gospodarske situacije. Nemaju nikakvu viziju i svojom nesposobnošću guraju Hrvatsku prema dolje

Upravo vladajući, nesposobni da riješe stvarne probleme hrvatskog društva, sposobni su uništiti tisuće i tisuće obrtnika i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

Stoga su u više navrata skretali pozornost javnosti na određena svjetonazorska pitanja kako bi izbjegli činjenicu da su neuspješni u vođenju gospodarstva države”

NEMATE NIKAKVU VIZIJU I SVOJOM NESPOSOBNOŠČU GURATE HRVATSKU PREMA DOLJE:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/reiner-odgovorio-milanovicu-nemate-nikakvu-viziju-i-svojom-nesposobnoscu-gurate-hrvatsku-prema-dolje/717902.aspx

.

prof.dr.Branko Smerdel:

‘Mogu li se Milanovićeve riječi ‘Dok sam ja premijer’ tumačiti kao prijetnja ostavkom?

http://www.vecernji.hr/hrvatska/mogu-li-se-milanoviceve-rijeci-dok-sam-ja-premijer-tumaciti-kao-prijetnja-ostavkom-911313

“Nitko nije SDP-u i koaliciji dao mandat da vode ideološke ratove, nego se očekivalo da izvuku zemlju iz gospodarske krize”, rekao je prof. dr. Branko Smerdel.

.

New Report

Close