HDZ preko twittera zove Tesla Motors da izgradi tvornicu u Hrvatskoj

Naslovnica Forum Komentari članaka HDZ preko twittera zove Tesla Motors da izgradi tvornicu u Hrvatskoj

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Volej, na prvu… nije loše

Lokacija …. zemljište Kaštelanski staklenika ….. a novi aerodrom preko brda !

Ovi zovu Tesla motors preko Twittera. A srce ti Irudovo da nije za smijat se ovo bi bilo za plakat. Dobro da ih ne zovu preko oglasne ploce suda u Gospicu.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Hehe teško da će se naša birokracija izboriti za ovo prije Češke, Slovačke i Poljske. Te tri zemlje su u zadnjih 10 godina dobile sve svjetske korporacije koje su otvorile industrijske procese proizvodnje. Mi njima NIŠTA ne nudimo da bismo ih privukli, rasterećenje poreza, troškova itd.
Mi baš nudimo suprotno od svih, plaćanje punog poreza, puno troškova, puno birokracije, godine čekanja, tone papirologije i metre građevinskih dozvola kako je to Most lijepo pokazao.

Dakle što to ono točno HDZ nudi Elonu Musku?

puno je interesenata da dođu u RH ali nitko ne dolazi iz navedenih razloga. Dakle ne zavaravajte se da će i dalje itko doći, jedino što se događa jest da lju ODLAZE van, cijele obitelji, cijeli mali gradovi.

Uh, da je Garavome i Zoki staviti šape na ovo. Opljačk… pardon, nacionalizirali bi to dok kažeš “Tito-Partija”, po shemi pola-pola.

Ako prebace Stanford i Caltech u Hrvatsku mozda bi im to i moglo proci.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

zovite Obamu da napravi Bijelu kuću na Braču, još malo će biti slobodan za bauštelu

Šta nije Milanović svojedobno zvao Google i Intel?Kosorica isto,ovi samo nastavljaju lupati gluposti,društvene mreže su im došle ko naručene za ovakve stvari.

"Only dead fish swim with the stream"

Šta nije Milanović svojedobno zvao Google i Intel?Kosorica isto,ovi samo nastavljaju lupati gluposti,društvene mreže su im došle ko naručene za ovakve stvari.
Sad nestrpljvo očekujemo Muskov odgovor,hoće li ili neće:)

"Only dead fish swim with the stream"

New Report

Close