Obicne gluposti. Drzava se nece niti moze odreci tog novca u proracunu jer su rashodi preveliki, a iz dohotka se crpi dosta veliki dio prihoda. Hdz-ova politika će, čini mi se, propagirati “vrijednosti” prošle vlade koje su bile nemogućnost ostvarivanja ikakvih ciljeva i vođenje države u daljnju propast zbog toga sto u stranci nemaju osobu koja se istice po sposobnostima i mogućnostima da nešto naprave. Nadalje, za svaku stavku koju iznesu, cini mi se da ni sami ne vjeruju u to, a isto tako, sve što se kaže su takve gluposti da to kaže svaka osoba sa osnovnim obrazovanjem koja ima u interesu neke svoje ciljeve.
– sve sam pročitala te mi nije jasno koliko love su planirali za bojanje tunela ?
– to smanjenje poreza dobit+dividenda im je nešto najpametnije što su smislili, ali trebaju napisati koliko % manje poreza na dobit a koliko na dividendu, ne može se napisati 10% manje poreza na dobit i dividendu (u toj rečenici su pokazali svoje veliko neznanje).
– zašto ne zaposle one koji to znaju, ako ih nema kod nas tada treba uvesti taj tip stručne radne snage a ne zapošljavati neke profesorčiće s fakulteta koji pojma nemaju o ekonomiji.
– I love this game.
Pozdrav !
Nesposobniji i nestručniji od ove Vlade i da se trude, neznam koliko, nemože biti ni HDZ niti bilo tko drugi.
obećao je sanader i smanjenje PDV-a 2004g …pa kad je došao na vlast nikom ništa…
A bar ga nije diga ako nista drugo.
ova vlada svoje je otplesala, zabila nas je duboko u glib iz kojeg nas ne zna izvući!
vrijeme je za nove izbore jer ako ovi odrade još 2 godine mandata, grčka će biti mila majko prema nama [emo_palacd]
Ma diga je on lovu , ali za sebe. Nazalost, nema nama srece sa politikom. Mlada drzava i demokracija, pa nije stabilna. Mozda bi u ovim kriznim vremenima bila tehnicka vlada jedno od rjesenja.
Europski političari o našem premijeru:
‘Nismo vidjeli bahatijeg, bezobraznijeg i neodgojenijeg političara od Milanovića!’
Nemogu vjerovati da je to sve smislio ovaj Zoran Milanović , da nam je od Lijepe Naše napravio Kukuriku Rezervat zbog prevare EU zbog lex Perković.
Nije to bio u stanju .
Kada se sjetim početka čerupanja Hrvatske od Kukuriku koalicije sjetim se Radimira čačića zvanog Radimir Prvi .
Tu bezobraščinu lex Perković mogo je izmisliti jedino Radimir Prvi iz zatvora .
Sve mi se čini da Hrvatsku i dalje od prvog dana vodi HNS Radimir Prvi Čačić , Pusička ,Vrdoljak , Zlatarica…..a Zoki statira od početka .
Bolje bi bilo da vidimo koga od tih 14 bivših kriminalaca , traži Europa, pa ćemo možda saznati …..gdje se krije ZEC???? Jer, nikome u RH , nije jasna
POZADINA …TVRDOGLAVOSTI MILANOVIĆA, a ona je očito V R U Ć A !!!!
Ne mogu vjerovati da itko racionalan uopće razmišlja o bilo čemu što neki hadezeovac izjavi. Ako nismo ništa naučili iz dva perioda “kurvinog pira”, onda zaslužujemo živjeti i gore nego što sad živimo.
Dugovi nisu nastali preko noći, uhljebi nisu zaposleni preko noći, tvrtke nisu razvaljene preko noći, proračun i državni fondovi nisu opustošeni preko noći … na svemu tome hadezeovci su predano radili 20 godina.
Da HDZ i obećanja …