HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja trazim i.kopam i nista. Tko ce znati sto Gedeljkin planira …

Može više strana tražiti uvrštavanje. Broker, sama firma, dioničari…

@lojtra
Nek ponovno vrate dionicu na ZSE pa makar se i dalje tržila po 10-tak kuna!👍👍👍

@lojtra

Nek ponovno vrate dionicu na ZSE pa makar se i dalje tržila po 10-tak kuna!👍👍👍

A gle dionica se sama nece uvrstiti. Ukoliko uprava odluci na takvo sto treba ispostovati pravila koja nalazu odredena izvjesca i prospekt izmedu ostaloga. E sad koliko se meni cini Gedeljkin je teski fakin i nasao je koliko vidim rupe. Nije on jedini, nase institucije zadnjih godina ili desetljeca idu niz dlaku krupnom kapitalu od cega uglavnom nasa drzava ima abnormalne stete tako da nas devastira svaka susa …. E sad kad ce nasi ljudi shvatiti vec jednom da rade kontra svoje djece i prihvatiti se posla fakat nemoguce shvatiti. Ne radi se ovdje samo o onima koji su postavili plenkia i njegove ne znam opce kako da ih nazovem vec i sve ostale institucije kao i cijelokupni narod koji planira ovdje ostati, jer meni izgleda mi kao da ama bas svi planiraju drpit i pobjec ….

Hidroelektra mehanizacija d.d. sto je sa tom tvrtkom ? 🙂

Rade oni “punom parom”, samo sto to Sergej skriva a i nema obvezu za izvjesca i obavjesti u vezi poslova jer dionica vise nije na ZSE! Bilo bi super da se HDEL vrati na ZSE, pa kako god trgovanje bilo!

Rade oni "punom parom", samo sto to Sergej skriva a i nema obvezu za izvjesca i obavjesti u vezi poslova jer dionica vise nije na ZSE! Bilo bi super da se HDEL vrati na ZSE, pa kako god trgovanje bilo!
[/quote]

Sto rade ?

@All
Pa valjda rade na rotoru, pa neki posao u Rumunjskoj, te Rusiji! Gdje sam to pročitao sada ne mogu naći!

@All

Pa valjda rade na rotoru, pa neki posao u Rumunjskoj, te Rusiji! Gdje sam to pročitao sada ne mogu naći!

Pongo, Gedeljkin je u hidrolektru ugurao poprilicnu kolicinu novaca, doveo je u stecaj, rasprodao alate i strojeve, neisplatio place i dugove, pripojio je mehanizaciji i sada mu se gube tragovi. Naravno da se kod nas pogoduje takvim igracima, jedino takvi i dolaze investirati u Hr, al postoji odredena kolicina dionica kod malih ulagaca i upitno je sto ce biti sa time … Inace status: aktivan vrsta blokade: blokiran a ostalo ne vidim. Moze li netko zaviriti i dati vise informacija ? Matični broj je 04441966

@All

Pongo, Gedeljkin je u hidrolektru ugurao poprilicnu kolicinu novaca, doveo je u stecaj, rasprodao alate i strojeve, neisplatio place i dugove, pripojio je mehanizaciji i sada mu se gube tragovi. Naravno da se kod nas pogoduje takvim igracima, jedino takvi i dolaze investirati u Hr, al postoji odredena kolicina dionica kod malih ulagaca i upitno je sto ce biti sa time … Inace status: aktivan vrsta blokade: blokiran a ostalo ne vidim. Moze li netko zaviriti i dati vise informacija ? Matični broj je 04441966
[/quote]
MB je 4441966 a OIB: 96667257878. PAVLO SMIRNOV direktor od 2018 g. Nema zaposlenih, nema prihoda samo rashodi 9,8 milijuna kuna! To su podaci za 2017 godinu dalje nema!

Skoro sam zaboravio napisati Hidroelektra mehanizacija u blokadi od 22.08.2019!

Skoro sam zaboravio napisati Hidroelektra mehanizacija u blokadi od 22.08.2019!

Eto i jel rade onda ili je to jos jedna rekonstrukcija poput agrokora ?

New Report

Close