HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo ti na poslovnom sto je sa hidrom. Stecaj…

Zna li itko kada se ovdje nastavlja trgovanje, ili možda ne više nikada?

Vidim da su zemljište gdje im je bio pogon na Trešnjevci utopili…

A zemljišta montmontaže po Zagrebu ?

Tehnika je slično mogla proći zbog stečajnog prijedloga zagorjetehnobetona
.
Ko su kooperanti hidroelektre ?

Evo ti na poslovnom sto je sa hidrom. Stecaj…

Hidroelektra mehanizacija u stečaju ???

Hoce li se ikada vise trgovati s ovim papirom????

Hoce li se ikada vise trgovati s ovim papirom????

Dobro pitanje

Ne.

Dionica je delistana. Prije toga je isla javna ponuda i ne vidim razlog zašto bi je itko vise uvrštavao?

Al najbolje ti je posjetiti mrežne stranice narodnih novina i pronaci podatak kada se održava glavna skupština društva, prijaviti se i otici na nju i postaviti to pitanje upravi, formalno ili neformalno.

HEMH-R-A, sto s tim? Jel to pod tepih mozemo pogurati?

Ne.

Dionica je delistana. Prije toga je isla javna ponuda i ne vidim razlog zašto bi je itko vise uvrštavao?

Al najbolje ti je posjetiti mrežne stranice narodnih novina i pronaci podatak kada se održava glavna skupština društva, prijaviti se i otici na nju i postaviti to pitanje upravi, formalno ili neformalno.

Zasto bi je uvrstavao ??? Mozda da je se moze prodati/dokupiti ? 🙂

HEMH-R-A, sto s tim? Jel to pod tepih mozemo pogurati?

Dok tvrtka postoji, dionice su valjane pa nema razloga da ih guras pod tepih. Slicno je i sa Vindijom …

Nema nitko novih informacija ? 🙂

@All
Navodno nesto vani rade, ali hoce ikad vise na ZSE sam Bog nek zna! Eto ja bas ne znam puno…😳😳

New Report

Close