HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

HEMH-R-A! Milijuni dionica… 4.679.105 komada!

To bi bila hidroelektra mehanizacija ? Gdje je uvrstena ?

[/quote]
“Korporativne akcije Pripajanje izdavatelja, povećanje temeljnog kapitala i prestanak članstva
Pripojenog društva, u informacijskom sustavu SKDD-a bit će provedene 10. prosinca 2018. godine.
Određuje se 7. prosinca 2018. godine kao zadnji dan namire dionicom oznake HDEL-R-A i HDELR-B
u informacijskom sustavu SKDD-a. Prvi dan namire sa zamjenskim dionicama oznake HEMHR-A
u informacijskom sustavu SKDD-a je 10. prosinca 2018. godine, a količine dionica potrebno je
uskladiti s navedenim omjerom zamjene dionica.
Nakon provedenih korporativnih akcija, temeljni kapital Društva preuzimatelja upisan u
informacijskom sustavu SKDD-a iznosit će 46.991.050,00 HRK i bit će podijeljen na 4.699.105
redovnih dionica oznake HEMH-R-A pojedinačnog nominalnog iznosa od 10,00 HRK.”

[/quote]
"Korporativne akcije Pripajanje izdavatelja, povećanje temeljnog kapitala i prestanak članstva
Pripojenog društva, u informacijskom sustavu SKDD-a bit će provedene 10. prosinca 2018. godine.
Određuje se 7. prosinca 2018. godine kao zadnji dan namire dionicom oznake HDEL-R-A i HDELR-B
u informacijskom sustavu SKDD-a. Prvi dan namire sa zamjenskim dionicama oznake HEMHR-A
u informacijskom sustavu SKDD-a je 10. prosinca 2018. godine, a količine dionica potrebno je
uskladiti s navedenim omjerom zamjene dionica.
Nakon provedenih korporativnih akcija, temeljni kapital Društva preuzimatelja upisan u
informacijskom sustavu SKDD-a iznosit će 46.991.050,00 HRK i bit će podijeljen na 4.699.105
redovnih dionica oznake HEMH-R-A pojedinačnog nominalnog iznosa od 10,00 HRK."
[/quote]

Zanimljivo. E sad kako ce proteci pretvorba ….

Upeterostručile se …

Bas gledam i nije mi jasna racunica po kojem kljucu su pretvorene kolicine u HEMH-R-A. Meni tu nesto ne stima!

Meni na računu stoji da umjesto 1 kom HDEL R-A sada imam 5 kom HEMH-R-A kupovne cijene 10kn.
E sad… da mi je vidit knjigu dioničara, pa onda polako trgovanje,
Valda ćemo uskoro nešto razbistrit ovdje… tko zna ,možd ispadne i dobro.

Popravili su maloprije kolicinu meni pa isto stima! Al “trzisnu vrijednost” broker kuca vodi 20,40kn!

Kada ce se nastaviti trgovanje ovdje, zna li tko?

Kada ce se nastaviti trgovanje ovdje, zna li tko?

Jel uopce hemh uvrstena igdje na burzi ?

Nitko ?

Dobro i sto je sad na kraju sa hidroektra mehanizacijom ???

Dobro i sto je sad na kraju sa hidroektra mehanizacijom ???

New Report

Close