HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega Dado40, samo sam dodao link na clanak vezano za most za koji se vec dugo vremena na forumu, tema HDEL, prica.
Mislim da smo svi ovdje svjesni da je to na jako dugackom stapu i da su sanse da HDEL bude kooperant (glavno izvodjac sigurno ne) cca 50:50. Ali eto…dodah clanak cisto zbog toga da se nastavi komunikacija vezano za most. 🙂

Prvo je potrebno osnovati povjerenost za ulazak u krizu, pa tek onda ući u nju.

Ma sve pet… I ja se nadam da ce peljeski dignut domacu gradjevinu… Treba napravit i cestu a ne samo most bit ce tu posla za sve… Ako se prezivi do tad…. Hidru ceka jos i predstecajna agodba..i to visi u zraku…

HIDROELEKTRA bi mogla jako dobro proći :
http://www.vecernji.hr/kompanije-i-trzista/gradevinski-div-na-koljenima-napustile-ga-vec-stotine-radnika-1161837

Kad je Konstruktor pao Hidra mu je preuzimala poslove kao i Viadukt , sada u niskogradnji imamo jedino Hidroelektru

http://zse.hr/UserDocsImages/financ/HDEL-fin2017-1Q-NotREV-N-HR.pdf

Kakvo groblje od izvještaja i poslovanja, da li ima netko da je u toku sa razvojem PSN i kako bi stvari trebale izgledati nakon toga? Operativno nisu ni blizu pozitivnog rezultata, kako planiraju bilo kakve obveze podmirivati… A napucalo ju se s 20 na 60 kao da su naftu našli

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Pogledajte malo bolje izvjestaj…

Ovdje se radi o cistom kreativnom knjigovdstvu.

Rekao bih da je pojedincu u interesu ponovno srusiti cijenu na 20 pa u novi krug kupovanja.

Moram priznati da nisam išao u detalje jer me ne zanima previše priča već duže vrijeme, ali na što konkretno mislite? I da li bi ova PSN stvarno mogla spasiti tvrtku i dati joj novu priliku ili je riječ samo o odgađanju neizbježnog.
Čini mi se da za građevinu, barem što se tiče ZSE, enma baš previše optimizma za male dioničare osim DLKV koji je miljama daleko od svih te donekle THNK koja bi morala drastično marže popraviti jer su inače i oni operativno na rubu

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

PSN stvarno daje drugu priliku.
čini mi se da imaju uvjete da je iskoriste, slažem se da ovaj čas izgledaju komatozno.

Sta se desava s hidroelektrom? Nitko nista ne pise?

Sta se desava s hidroelektrom? Nitko nista ne pise?

Čeka se da se nakrca na 30 i kusur, ali čini se da je to neostvarivo..

Ne tako davno skidana je prodaja na 60 kn i kusur…. hoćemo li ponovno gledati te cijene mogli bi uskoro vidjeti.. 🙂

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

S obzirom na tvoj nickname…sigurno su milijarder u tvoj zanimljivoj informaciji. 🙂

New Report

Close