HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zaglavio sam na ovim “stecajusama” a stari ljudi su rekli ” op il˛` trop “! Tako i ovdje prije nekog vremena netko napisao kako je “Ingra tvrda?”, na sto sam odgovorio da je meka kao putar…( a i tamo sam na srecu ili zalost. ), Hidra je tvrda, stavite nalog na kupnju na 36kn pisao sam pa cete vidjeti hoce li vas poklopiti! Naravno vidjeti cemo svi ima razloga za to !

ili meni ništa po starom običaju nije jasno ili se pale motori rakete? Može komentar?hvala

I nitko ništa ne zna o HDELu a BID se puni i puni????!!!????
kako je to moguće???

ili meni ništa po starom običaju nije jasno ili se pale motori rakete? Može komentar?hvala

Evo ti odgovora. Ovo ide samo s aska.

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Korekcija bi morala uslijedit prema dolje? Zar ne?

Ja bih prvo da promet potvrdi jedan lijepi obrazac. Tek nakon što se obrazac odradi, može korekcija.

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Nego na osnovi cega bi ovo trebalo popunit obrazac..
Nekakav posao su dobili… Sta?
Ili je ovo samo prozirni druk da se iskrcate

A BALVANA!!! :) :) :)

obrazac, trend, rast, ponuda o preuzimanju … tko zna što već je, činjenica je da su prometi smiješno mali, a cijena raste. U RH svi igrači znaju sve o čemu ima smisla znati, tako da rast koliko je opravdan a koliko ne može pokazati samo vrijeme

Ma naravno po nekima… treba ovo “zatuci” na 10kn! Ali ne bu islo? Jos samo mjesec dana pa se budemo smijali kupnji na 36 kuna!

Kako će je zatući na 10,00 kn kad Rus daje 20 kn po dionici. Inače moja logika ulaza je bila – Ako netko daje javno 20 Kn vridi brat bratu 40 a 99% i 60 kn ili više.

Čemu rast dionice? Ima li netko spoznaja o novim poslovima? – ili je ovo samo pozitivan sentiment tržišta …

Čeka se Sergejev sljedeći korak,čeka se natječaj hž Infrastrukture 241 mil. eura, idi na stranicu hž, na slikama radova ćeš vidjeti hidrinu opremu, realizacija ugovora od 550 mil kuna i poboljšanje rdg i bilance,
te projekt kupari od 100 mil eura koji bi trebao krenut ove godine te utjecaj toga događaj na brojke.
No meni se najviše sviđa njihovo otvoreno predstavništvo u Rusiji 2015 godine, čime se vidi Sergejev krajnji naum. Moje mišljenje je da projekt kupari treba poslužiti za poboljšanje krvne slike, a zatim primarna usmjerenost na Rusiju. Rusi imaju problema s infrastrukturom i spremaju otvorenje tržišta za inozemne firme, projekcije ulaganja do 2030 su 980 milijardi dolara ulaganja u infrastruktura. Sergej kupuje Hidroelektru zbog primarno njenih referenci.

Pogledajte članke pa ćete vidjeti zašto je to predstavništvo ponovo otvoreno, i mislim da je Hidroelektra jedina firma s predstavništvom u Rusiji u Hrvatskoj.

http://www.ey.com/ru/en/issues/business-environment/ey-road-to-2030-russian-infrastructure-in-global-context
http://www.ey.com/ru/en/newsroom/news-releases/ey-news-total-investment-in-infrastructure-projects-in-russia-is-expected-to-grow
http://www.ey.com/Publication/vwLUAssets/EY-russia-infrastructure-survey-2014-eng/$FILE/EY-russia-infrastructure-survey-2014-eng.pdf

New Report

Close