psn ok, psn + izdavanje novih (razvodnjavanje) [emo_palacd]
imate par primjera zse
Dakle na Hidru otpada 470 mil kn a koliko na ostale od ovih 1 mlrd i 200 mil kn?
Sutra ako ne poraste 100 % ostavljam se burze.
Dakle na Hidru otpada 470 mil kn a koliko na ostale od ovih 1 mlrd i 200 mil kn?
Sutra ako ne poraste 100 % ostavljam se burze.
Da ali Hidra je samo podizvođač a konzorcij će obrati “vrhnje” a da se i ne umore.
http://www.poslovni.hr/hrvatska/konzorcij-dalekovoda-zagreb-montaze-i-div-a-dobio-posao-na-pruzi-d-selo-krizevci-303556
Kolega banana i ivan… A tko ce radit nadvoznjake i ostale zemljane radove? Div,Dalekovog zg montaza? Pa svi oni rade nesto drugo a ne ovo sto hidra radi.. Ja znam da grizete sad jaja sto niste uskocili u Hidru al sad omalovazavat ovakav posao stvarno je degutantno i za vas dva.. I ne zaboravite Petrinju 200 milja….
auuu cemu sad ovakvo polupljuvanje u postovima…. samo zato jer podizvođac…. stoji sve kaj velite da ce neko uzet pinkicu a nece nista radit al bas da ce bit gore s poslom nego bez njega jbg pretjerujete….. uzet ce itko sipak ak ovi ne naprave
bas da ce toliko gore i nece jer ima omcu VTSa oko vrata … pa vidite dlkv (svakih 100 milja posla 1% minusa na dionici).. al da se isplati malo ranije uc i riskirat to stoji…. al svako po svom
Pojedinačno najveći udio u ovom poslu pripada Hidroelektri kao podizvođaču građevinskih radova za domaći konzorcij, ukupno 469 mil. kuna ili 38 posto ukupnog iznosa radova. Predsjednik uprave Hidroelektre Ivan Kršić smatra da to donosi dobre reference i za buduće međunarodne natječaje.
Napokon su spomenuli i Hidroelektru…a kako bi kolega bokky rekao…pa ni nema nitko drugi da bi to mogao u RH odraditi.
Slijedom toga me samo cijelo vrijeme mučilo zašto se ne spominju u popisivanju onih koji će raditi na tom poslu…
Ja kazem da u ovom korzociju Div, Dalekovod zg montaza nitko ne radi zemljane radove niti betonske konstrukcije… Ima i drugih firmi koje to mogu odradit ali su one u drugom konzorciju ( viadukt,gp krk),itd… A sad price kako je hidra podizvodjac su cisto omalovazavanje..