HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svaki lonac ima svoj poklopac. To se može vidjeti i na firmama koje ste ranije nabrojali, a koje su otišle u stečaj.

Meni se čini sad tek vidim da je netko stavio “ključić” na 26,99kn!

Vi ne shvaćate da bi meni bilo drago da svi zaradite po 200, 300 ili 500%, ali mene nerviraju postovi tipa sitan je bid/ask, dokupio je ovaj itd. i sve je to povezano s vrijednošću dionice i njezinim rastom. Dajte mi recite jedan suvisli razlog zašto bi HDEL trebao rasti? Jer je prošao predstečajnu nagodbu? Pa u istim ste problemima kao i prije, a to je da imate ogromne dugove (možda ako prođe PSN malo manje) i nikakvog posla. Ja sam na burzi jako dugo i sjećam se od kad govore o novim poslovima na IGH-u i od kad im ja govorim da ništa od toga. Ako vi želite navući druge da kupuju dionicu, onda ok, ali nemojte sami sebe zavaravati da ovdje slijedi blistava budućnost u roku 15 dana. Nema više lopovluka kao nekad kad se gradilo i davalo šakom i kapom s maržama od 30%. Pa viadukt radi kao lud jedva s dobiti. Mislite da vi možete bolje? Na pola gradilišta u Hrvatskoj čak i uz ZLZ je viadukt i opet ništa. Nemojte se zavaravati

što je razlog vašeg emotivnog nastupa u zadnjih nekoliko dana vezano za HDEL.
dionica ,kao i sve druge , za dva dana je riješenje PSN , i očekivani rast nakon tih objava , točno onako kako se to događalo na ostalim dionicama , rast,euforija nekoliko dana , promjena bilance zbog otpisa djela potraživanja, a tu je i strateški partner koji je uložio 40-50 milijuna kuna.

gradilišta se otvaraju , radnici se vraćaju na posao, što vam ovo nisu pozitivni signali , koji bi trebali dati neke pozitivne predznake u budućnosti.

Molim samo upućene za odgovor. Što će biti ako glasovanje za Plan financijskog i operativnog restrukturiranja ne prođe?

Gradilište u Hruščici obišao je generalni direktor Hrvatskih voda Ivica Plišić, zamjenici generalnog direktora Siniša Kukić i Danko Holjević s ostalim suradnicima. Izrazili su zadovoljstvo napredovanjem radova. Riječ je o gradnji Glavnog vodnogospodarskog laboratorija Hrvatskih voda, investiciji vrijednoj 27.254.589,10 kn s PDV-om. Ugovor sa zajednicom izvođača Centrogradnja d.o.o. Zagreb i Hidroelektra Niskogradnja d.d. Zagreb potpisan je 13.8.2014. na rok od 14 mjeseci. Njime se financira izgradnja Glavnog vodnogospodarskog laboratorija, arhive i skladišta za potrebe Hrvatskih voda. Objekt se sastoji od prizemlja i kata, ukupne površine 3.260 m2. Završetak radova predviđen je u listopadu ove godine.

Moj portfelj JDBA-R-A SNBA-R-A IPKK-R-A RIZO-R-A HIMR-R-A

Molim samo upućene za odgovor. Što će biti ako glasovanje za Plan financijskog i operativnog restrukturiranja ne prođe?

nema razloga da ne prođe, nemislim da bi strateški partner ulagao 40-50 milijuna kuna u HDEL da stvar nije dogovorena u detalje, sačekajmo glasovanje i obavjest o rezultatima glasovanja, ionako se broje sati do tog događaja.

Prosla?

Jos nije..

Prosla?

Sutra u 9h je glasovanje

u jutro je blokada trgovanja u startu otvaranja,, onaj STOP

nema trgovanja dok se ne objave rezultati glasovanja.

nije

Jel onda ujutro STOP ili nije?

New Report

Close