Do kraja tjedna Matić je potpuno vani i onda nastupa novo razdoblje za HDEL.
Kad vidimo prvih 10 sve postaje kristalno jasno.[emo_smijeh]
Da li netko vidi što i ja ovdje?
Da će dugoročno doživjeti veliki pad?
Aha ja vidim na gledalici +9,23% udara se po kupnji.[emo_smijeh]
pa svi vidimo da se na jako malim prometima bilda cijena i da treba biti jako oprezan s kupnjom ove dionice
Aha ja vidim na gledalici +9,23% udara se po kupnji.[emo_smijeh]
[/quote]
vi ste kolega vidoviti vrlo [emo_smijeh]
hdel nije imala sta raditi na razinama od 80-ak kn.
Navedeno je posljedica izlaska jednog od top 10 dionicara, koji sudeći prema prometu od jucer moze imati jos 2-3 tisuce komada, kada se to riješi natrag smo na 120-130 gdje objektivno i pripada. eventualni peljeski most moze biti samo premija na gornju cijenu.
Evo ga sa weba hrt.hr
citat:
Ipak Pelješki most
Iako se završno izvješće francuskih konzultanata – čeka za 15 dana, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić potvrdio je za HTV da je Pelješki most dobio najviše bodova.
Slijedi izrada studije izvedivosti za izgradnju mosta i pristupnih cesta, što bi moglo trajati od 6 do 8 mjeseci. Gradnja bi se trebala nastaviti 2015.
Sad nema natrag.[emo_palacg]
Evo ga sa weba hrt.hr
citat:
Ipak Pelješki most
Iako se završno izvješće francuskih konzultanata – čeka za 15 dana, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić potvrdio je za HTV da je Pelješki most dobio najviše bodova.
Slijedi izrada studije izvedivosti za izgradnju mosta i pristupnih cesta, što bi moglo trajati od 6 do 8 mjeseci. Gradnja bi se trebala nastaviti 2015.
Sad nema natrag.[emo_palacg]
nekako ne vidim da se tu spominje HDEL? tek ide nova studija, što znači novi natječaji itd.