HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pogledajte par stranica unazad, naci cete post ukoliko vam ga moderator nije izbrisao zbog drukanja kao sto vam brisu vecinu postova..Iskreno me ne zanima cime me vi i tipovi poput vas smatrate, a mislim da me ljudi dovoljno dobro poznaju na ovom forumu tako da se ne brinem da ce pametni o meni misliti lose.

I recite kako vam je u DLKV, jeste zaradili što osim zgubitka? Je li vas sram sto ste ljudima prouzrocili gubitak ?

...

ovo čitaju i drugi ljudi osim moderatora pa bih zamolio moderatora da ne briše moje postove jer to izgleda vrlo pristrano i izglleda kao da moderator štiti lažove kojim ostavlja postove u kojima lažu. inače, vrlo je lako provjeriti što sam ja pisao za Dalekovod i potpuno je suprotno od onoga što tvrdi Hren. dakle , samo upišete u tražilicu usenase i strelicu search i izbacit će vam moje postove gdje još prije godinu dana dok je Dalekovod bio na 100 kuna upozoravam da će dionica Dalekovoda pasti u provaliju i da se više isplati kupiti srećku lutrije nego dionicu Dalekovoda..

matic ima jos milijun kuna za iskrcat..a tu su i drugi prodavaci ispod top10 o kojima nista se nezna

NB ima jos milijune kuna za ukrcat… a tu su i drugi kupci ispod Top 10 o kojima nista se nezna.

[emo_palacg]

Kolega James bemu miša šta je sad ovo,Elijah jedno razmišlja a drugo piše…no dobro odrijemat će malo pa kad se probudi bit će mu lakše.[emo_smijesak]

Dana 24. rujna 2013. godine u Zagrebu HIDROELEKTRA NISKOGRADNJA d.d. sklopila je s tvrtkom HRVATSKE CESTE d.o.o. Ugovor o izvođenju radova na projektu obnove državnih cesta II/Faza B, Dionica 16: Komarevo –Brđani, 5,43 km na državnoj cesti D224. Ukupna vrijednost ugovorenih radova iznosi 19.986.740,75 kuna (bez PDV-a), a krajnji rok za dovršetak radova je 6 (šest) mjeseci od datuma početka radova.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/hbWXgWSL0FOu2d4dOdkdmQ==.pdf

Ideš, 20 milijuna kuna novih poslova?! Pa, to je fantastično, čudi me zašto nije skočila na 500… [emo_ooooo]

Ideš, 20 milijuna kuna novih poslova?! Pa, to je fantastično, čudi me zašto nije skočila na 500… [emo_ooooo]

Imas pravo, to je samo 1/8 godisnjeg gubitka koji genereira PTKM…BTW koliki je prihod DIOKia, koliko novih poslova su oni sklopili?

...

neka se ne zabrinjavaju oni koji misle da je stanje bida dosta loše s obzirom na to da sveukupno ima 40 000 kuna na ponudi. nije to mali novac. Steve Jobs je osnovao firmu Aplle za manje.ovdje treba samo biti strpljiv i pričekati investicijski ciklus koji bi trebao krenuti kad i oporavak EU, a to je prema nekim projekcijama već oko 2018. godine

U veljači 2014. otvaranje brze ceste Solin-Klis

Radovi na cesti su se zahuktali. Unatoč kiši, dionica brze ceste je puna radnika.

Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!

Evo, lijepo je vidjeti da HDEL barem za sada ne ide u ps nagodbu.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/KbCjwGryS1cAcn8eL08WEQ==.pdf

U veljači 2014. otvaranje brze ceste Solin-Klis

Radovi na cesti su se zahuktali. Unatoč kiši, dionica brze ceste je puna radnika.

Prekjučer prolazio pokraj gradilišta!
Teren za gradnju uopće nije bio jednostavan, krš i brdo, a trebalo je napraviti dosta manjih mostova i tunela!
U odnosu na prije mjesec dana, jako puno je napravljeno i obilaznica dobiva lijepu vizuru.
Najavljena gradnja ceste u Kaštelima od 5 km i vrijednosti od 190 mil. kuna je svega par kilometara odaljena od trenutnog mjesta gradnje Hidroelektre!
Nebi se čudio da Hidra samo preseli svu mehanizaciju na novo gradilište!
Vaš link …

New Report

Close