Pogledajte par stranica unazad, naci cete post ukoliko vam ga moderator nije izbrisao zbog drukanja kao sto vam brisu vecinu postova..Iskreno me ne zanima cime me vi i tipovi poput vas smatrate, a mislim da me ljudi dovoljno dobro poznaju na ovom forumu tako da se ne brinem da ce pametni o meni misliti lose.
I recite kako vam je u DLKV, jeste zaradili što osim zgubitka? Je li vas sram sto ste ljudima prouzrocili gubitak ?
ovo čitaju i drugi ljudi osim moderatora pa bih zamolio moderatora da ne briše moje postove jer to izgleda vrlo pristrano i izglleda kao da moderator štiti lažove kojim ostavlja postove u kojima lažu. inače, vrlo je lako provjeriti što sam ja pisao za Dalekovod i potpuno je suprotno od onoga što tvrdi Hren. dakle , samo upišete u tražilicu usenase i strelicu search i izbacit će vam moje postove gdje još prije godinu dana dok je Dalekovod bio na 100 kuna upozoravam da će dionica Dalekovoda pasti u provaliju i da se više isplati kupiti srećku lutrije nego dionicu Dalekovoda..
matic ima jos milijun kuna za iskrcat..a tu su i drugi prodavaci ispod top10 o kojima nista se nezna
NB ima jos milijune kuna za ukrcat… a tu su i drugi kupci ispod Top 10 o kojima nista se nezna.
[emo_palacg]
Kolega James bemu miša šta je sad ovo,Elijah jedno razmišlja a drugo piše…no dobro odrijemat će malo pa kad se probudi bit će mu lakše.[emo_smijesak]
Dana 24. rujna 2013. godine u Zagrebu HIDROELEKTRA NISKOGRADNJA d.d. sklopila je s tvrtkom HRVATSKE CESTE d.o.o. Ugovor o izvođenju radova na projektu obnove državnih cesta II/Faza B, Dionica 16: Komarevo –Brđani, 5,43 km na državnoj cesti D224. Ukupna vrijednost ugovorenih radova iznosi 19.986.740,75 kuna (bez PDV-a), a krajnji rok za dovršetak radova je 6 (šest) mjeseci od datuma početka radova.
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/hbWXgWSL0FOu2d4dOdkdmQ==.pdf
Ideš, 20 milijuna kuna novih poslova?! Pa, to je fantastično, čudi me zašto nije skočila na 500… [emo_ooooo]
Ideš, 20 milijuna kuna novih poslova?! Pa, to je fantastično, čudi me zašto nije skočila na 500… [emo_ooooo]
Imas pravo, to je samo 1/8 godisnjeg gubitka koji genereira PTKM…BTW koliki je prihod DIOKia, koliko novih poslova su oni sklopili?
neka se ne zabrinjavaju oni koji misle da je stanje bida dosta loše s obzirom na to da sveukupno ima 40 000 kuna na ponudi. nije to mali novac. Steve Jobs je osnovao firmu Aplle za manje.ovdje treba samo biti strpljiv i pričekati investicijski ciklus koji bi trebao krenuti kad i oporavak EU, a to je prema nekim projekcijama već oko 2018. godine
Radovi na cesti su se zahuktali. Unatoč kiši, dionica brze ceste je puna radnika.
Evo, lijepo je vidjeti da HDEL barem za sada ne ide u ps nagodbu.
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/KbCjwGryS1cAcn8eL08WEQ==.pdf
Radovi na cesti su se zahuktali. Unatoč kiši, dionica brze ceste je puna radnika.
Prekjučer prolazio pokraj gradilišta!
Teren za gradnju uopće nije bio jednostavan, krš i brdo, a trebalo je napraviti dosta manjih mostova i tunela!
U odnosu na prije mjesec dana, jako puno je napravljeno i obilaznica dobiva lijepu vizuru.
Najavljena gradnja ceste u Kaštelima od 5 km i vrijednosti od 190 mil. kuna je svega par kilometara odaljena od trenutnog mjesta gradnje Hidroelektre!
Nebi se čudio da Hidra samo preseli svu mehanizaciju na novo gradilište!
Vaš link …