cxy
što si glasniji tu hidra bolje gura, što si glasniji na lkri i s onim o1.07 bolje tone, novi indikator moramo uvest u TA[emo_palacg]
Luci će 01.07. pomoći puno, a ovdje može doći do horora nakon 01.07.
KERUB
ma nitko ih ne uspoređuje kao firme i njihove djelatnosti, više sam htio napomenuti način pisanja i navijana u jednu ili u drugu stranu i to jednim te istim postom stalno samo da bude na svakoj od stranica teme, pa što je previše previše je i prozirno
A ovo što se tiče veličine i koliko čega ima u evropi: jedan od razloga i je što hidra nije zapala u dubioze baš zato što nije mega mega tvrtka ,
I za kraj sto puta su tu mnogi to ponovili trguješ dinicama a ne firmama e sada sam prosudi gdje je vjrojatnije svakojako dioničarstvo dokapitalizacije djeljenje dionica i ostalo tj gdje dolazi do razvodnjavanja pojedinog udjela tj dionice firme
@Kerub – Luka Rijeka?
Hmm prosječni PE zadnjih 7 godina je oko 160. To bi znacilo da se puno očekuje od nje u budućnosti.
Prihodi nikakvi naspram kapitalizacije. Ja ti imam metodu pogledam podatke i temeljem nekih obrazac koji su meni bitni kažem sam sebi koliko nešto vrijedi – za LKRI sam si rekao okolica 150 milijuna kuna. Pogledam mcap – 700 milijuna kuna.
Ajme majko.
Ok u Hrvata postoji težište i naglasak na zemljištu kao vrijednosti ali bez znanja i poslovnih ideja i partnera to ti ne znaci nista – imas najmrtviji od svih kapitala.
Vidim da se niti ne ulaže puno u dugotrajnu imovinu.
I ne branim HDEL ali zasto je LKRI na tako visokom mcapu? Mozda nesto ne vidim iz plahti=?
KERUB
ma nitko ih ne uspoređuje kao firme i njihove djelatnosti, više sam htio napomenuti način pisanja i navijana u jednu ili u drugu stranu i to jednim te istim postom stalno samo da bude na svakoj od stranica teme, pa što je previše previše je i prozirno
A ovo što se tiče veličine i koliko čega ima u evropi: jedan od razloga i je što hidra nije zapala u dubioze baš zato što nije mega mega tvrtka ,
I za kraj sto puta su tu mnogi to ponovili trguješ dinicama a ne firmama e sada sam prosudi gdje je vjrojatnije svakojako dioničarstvo dokapitalizacije djeljenje dionica i ostalo tj gdje dolazi do razvodnjavanja pojedinog udjela tj dionice firme
Na luci dokap ako bude, može biti po dobroj cijeni i to će biti za stvaranje velike luke na jadranu, a hdel ako bi imao dokap s obzirom da se radi o građevini a vidimo perjanice građevinske po koliko će im ići dokap, ne bi bilo dobro ako bi bio dokap na hdel.
P/E LKRI 160 a a jeste li čuli za ono P/B*P/E manji od 20 kupi veći prodaj, Grahamova formula Inteligentni investitor
Joj 160 pa da je P/B 0.2 već je SKUPO DA SKUPLJE NE MOŽE BIT
danas se nitko ne buni?
alo, šta je ovo? kakve LKRI, kakve IPKK, kakve Ingre i IGHi i intimen ispovjedi kolko je ko puduvao pa mu sad ne valja ni ka dje džabe?
tri su teme ovdje dozvoljene:
1. Hidroelektra Niskogradnja dioničko društvo
2. Brazil
3. žene
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/5WBNUMlH3UMhvnZZghidZw==.pdf
http://images.nationalgeographic.com/wpf/media-live/photos/000/327/cache/08-places-lifetime-traveler-rio-de-janeiro_32773_990x742.jpg
http://i.imgur.com/AntPgbp.gif
Imam embargo na komentiranje na ovoj temi, al’ nemam embargo na smijeh [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
štafeta predana.
štafeta predana.
2 early [emo_zacudjen]
P/E LKRI 160 a a jeste li čuli za ono P/B*P/E manji od 20 kupi veći prodaj, Grahamova formula Inteligentni investitor
Joj 160 pa da je P/B 0.2 već je SKUPO DA SKUPLJE NE MOŽE BIT
PB*PE mi je jos losije od PE jer izgleda pametnije a nije nista pametnije. Turisti su pokazatelj za tu metodu koliko ne valja.
Samo EBITDA ovisno o industriji a unutar svake industrije FCF i to je to.
Svaka odlična firma(svjetska) ga ima bez obzira na sektor, investicijski ciklus i sto god.