HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Već je na 100,00 kuna. Porast 8%.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

tomo7

Što je netočno, pozitivno je samo što se ovi na asku riješavaju dionica, a ovi što kupuju imati će papiriće, pa ih mogu uokviriti nakon 01.07.

Samo nastavi pisati to je samo pozitivno za ovu dionicu.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Moje je mišljenje da XY više neće kupovati dionice,naročito ako mu sad napumpate cijenu,da mu je cilj akumulacija kupovao bi skriven pod skrbničkim računom.
HDEL po meni spada u kategoriju niskolikvidnih dionica koje mu u ukupnom portfelju imaju minoran značaj od oko 0,5kn,kao npr. VART,ZVCV,SAPN.
Ono,nek se nađe ali da ga je briga baš i nije…

"Only dead fish swim with the stream"

Sutra smo i iznad 100 a nevjerne Tome ostaju po strani dok pravi igrači kupuju.

bigfoot

da ga nije briga ne bi ušao u top 10.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Kliring

Ušao je u top 10 u iznosu manjem od 0,5M kn,to je za njega kikiriki.

"Only dead fish swim with the stream"

Pozdrav Nenade, imaš vremena malo analizirati rezultate HDEL za prvi kvartal koji je vrlo dobar s obzirom da je to najslabiji(zimski)kvartal u godini? Hvala!

nbakic | 09.05.2013. 11:09 u 11:09 | Odgovori

Ne znam dovoljno da bih komentirao.

da, da… tak i ja kupim 200 tona kave pa onda gledam zašto sam kupio [emo_smijeh]
ovako se odgovara kad želiš kupit još.

bigfoot

u redu, vidjet ćemo hoće li kikiriki prerasti u plantažu[emo_smijeh]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Blokada vrlo izvjesna pogledajte samo koliko je dionica na kupnji iznad 95 kuna a koliko na prodaji ukupno. Pametnome dosta.

E pa Đuro ima tešku ruku.

HAC-u državno jamstvo za kredit od 250 milijuna eura

treća dobra vijest u nizu, sad nam treba jedan ozbiljan posao da se napokon otpusti ručna.

treća dobra vijest u nizu, sad nam treba jedan ozbiljan posao da se napokon otpusti ručna.

Kakve to veze ima sa HDEL.

Kakve to veze ima sa HDEL.
[/quote]

nastvai pisati, zadnja 100,98 kn

Evo doznali smo i vjerovatni razlog ovako pojačanog interesa za dionice Hidroelektre.
To je rasplet blokade od strane Žderića, koji je zbog povezanosti u poslovnoj udruzi držao Hidroelektru taocem na mnogim poslovima. Odnosno onemogućavao je da se već dogovoreni poslovi rade te time drastično oštetio Hdel.
IMHO

http://www.index.hr/vijesti/clanak/nekadasnji-miljenik-hdzove-vlasti-zeljko-zderic-ostao-bez-konstruktora-tvrtku-mu-uzeli-drzava-i-banke-/676844.aspx

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

New Report

Close