Već je na 100,00 kuna. Porast 8%.
tomo7
Što je netočno, pozitivno je samo što se ovi na asku riješavaju dionica, a ovi što kupuju imati će papiriće, pa ih mogu uokviriti nakon 01.07.
Samo nastavi pisati to je samo pozitivno za ovu dionicu.
Moje je mišljenje da XY više neće kupovati dionice,naročito ako mu sad napumpate cijenu,da mu je cilj akumulacija kupovao bi skriven pod skrbničkim računom.
HDEL po meni spada u kategoriju niskolikvidnih dionica koje mu u ukupnom portfelju imaju minoran značaj od oko 0,5kn,kao npr. VART,ZVCV,SAPN.
Ono,nek se nađe ali da ga je briga baš i nije…
Sutra smo i iznad 100 a nevjerne Tome ostaju po strani dok pravi igrači kupuju.
bigfoot
da ga nije briga ne bi ušao u top 10.
Kliring
Ušao je u top 10 u iznosu manjem od 0,5M kn,to je za njega kikiriki.
Pozdrav Nenade, imaš vremena malo analizirati rezultate HDEL za prvi kvartal koji je vrlo dobar s obzirom da je to najslabiji(zimski)kvartal u godini? Hvala!
nbakic | 09.05.2013. 11:09 u 11:09 | Odgovori
Ne znam dovoljno da bih komentirao.
da, da… tak i ja kupim 200 tona kave pa onda gledam zašto sam kupio [emo_smijeh]
ovako se odgovara kad želiš kupit još.
bigfoot
u redu, vidjet ćemo hoće li kikiriki prerasti u plantažu[emo_smijeh]
Blokada vrlo izvjesna pogledajte samo koliko je dionica na kupnji iznad 95 kuna a koliko na prodaji ukupno. Pametnome dosta.
treća dobra vijest u nizu, sad nam treba jedan ozbiljan posao da se napokon otpusti ručna.
treća dobra vijest u nizu, sad nam treba jedan ozbiljan posao da se napokon otpusti ručna.
Kakve to veze ima sa HDEL.
Kakve to veze ima sa HDEL.
[/quote]
nastvai pisati, zadnja 100,98 kn
Evo doznali smo i vjerovatni razlog ovako pojačanog interesa za dionice Hidroelektre.
To je rasplet blokade od strane Žderića, koji je zbog povezanosti u poslovnoj udruzi držao Hidroelektru taocem na mnogim poslovima. Odnosno onemogućavao je da se već dogovoreni poslovi rade te time drastično oštetio Hdel.
IMHO