IPKK je vrlo dobra dionica jedina joj je mana vlasnička struktura većinskog,tj.visoka koncetracija a po cijeni je još uvijek potcjenjena s obzirom na fundamente tako da tu nije završena priča.Na hdelu tek kreće otključavanje poslova za ovu i naredne godine.Pametna inteligencija kupuje.
Vidite sad kako FI i logični zakljucci privuku velikog investitora. Pogledajte današnji promet i rast valjda će Vam biti jasno.
Danas je majstor možda već poduplao portfelj i mogao bi se popeti na osmo mjesto u top 10.
Zašto je ovo izbrisano, da se bolje mogu istovariti,he,he.
http://www.vecernji.hr/biznis/slovenski-gradevinari-propadaju-otkad-su-eu-clanak-343036
Razmislite što će bit kad xy povuče svoje kupovne naloge s bida.
Naime, on je poznat po takvim rabotama.
Na kraju ostaju samo papirići, a za njih se do jutros nitko nije otimao.
Razmislite što će bit kad xy povuče svoje kupovne naloge s bida.
Naime, on je poznat po takvim rabotama.
Na kraju ostaju samo papirići, a za njih se do jutros nitko nije otimao.
Mislim da ne treba tako pisati. Naprosto, ne treba u tom slučaju tada kupovati dionice HDEL.
Ja razmišljam šta će biti ako je gospodin uvidio potencijal ove dionice i ako nastavi s kupnjom… mislim da 120 više neće biti značajna prepreka.
¢cxy
Ne mozes naci niti jednu negativnu vijest noviju od one objavljene 04.11.2011 ?
Kolega što je netočno i što misliš kakva će biti perspektiva HR gtrađevinara za koji mjesec u EU.
tomo7
Što je netočno, pozitivno je samo što se ovi na asku riješavaju dionica, a ovi što kupuju imati će papiriće, pa ih mogu uokviriti nakon 01.07.