HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

13.09.2012. Ako je to točan podatak, isprika gosp.Sanji Salopek i obitelji.
Zašto podatke o takvim događajima – i obavijestima o promjenama investitora nemamo nigdje pravovremeno na ovom forumu.?

zato sto jos nemaju temu osmrtnice.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

13.09.2012. Ako je to točan podatak, isprika gosp.Sanji Salopek i obitelji.
Zašto podatke o takvim događajima – i obavijestima o promjenama investitora nemamo nigdje pravovremeno na ovom forumu.?

bit će čim nas počnete plaćat.

Koga to NAS ?

Koga to NAS ?

aaauuuu, pa ti ne znaš…

Koga to NAS ?

aaauuuu, pa ti ne znaš…
[/quote]
Reci ?

sindikat ?

Nego čini se da tko je kupio ispod 110 kupio je..mogli bi nastaviti dalje 🙂

...

Koga to NAS ?

aaauuuu, pa ti ne znaš…
[/quote]

Hm?

Koga?

Zajednice zaljubljenika u gliptoteku?

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Čujem da ima nekih pozitivnih promjena u top 50.

Eh da mi je samo lista dioničara;)

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Nemam pojma o novim dioničarima, međutim po nedostatku dionica na askuu vidljivo je da je neka akumulacija u tijeku jer je sve manje dionica raspolozivo za kupnju…

Kolega usenase…Imate li jos stogod dionica HDELa za prodati ?

...

Nemam pojma o novim dioničarima, međutim po nedostatku dionica na askuu vidljivo je da je neka akumulacija u tijeku jer je sve manje dionica raspolozivo za kupnju…

Kolega usenase…Imate li jos stogod dionica HDELa za prodati ?

Ma nemam niti ja ali drveće u šumi ima.

Drveće kaže da netko tko je ponekad kontra građevinara ima zapravo podosta ovog građevinara.

Ali to je drveće, bitno da se vidi šuma.

jel vas dvojica želite reć ono što ja mislim da želite reć?! [emo_ooooo]

jel vas dvojica želite reć ono što ja mislim da želite reć?! [emo_ooooo]

Mislim da da.

Ali ne čudi me da je unutra, samo da je ipak sa dosta novaca

New Report

Close