HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Znam da bi voljeli kupiti ispod sto kuna, ali bojim se da ste zakasnili. I samo mi radite gužvu na bidu.Jer će vam to teško uspjeti.Kao i meni.

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

dobro i pravovremeno si se javio, taman za probijanje stotke,
malo me napustio duh za prepiranja al si me vratio u život, hvala.

zadnja 98,01…a ti nastavi pjevati borbene
[/quote]

11 dionica prodano po toj cijeni, neznam ko tu pjeva borbene.
Btw volio bi da jos sta kapne ispod 100.

Bid nam se malo podebljao, da ne kazem ugojio hehe, dali je ovo povratak na 110 ?

Di je sad Usenase, da nam kaže da je sad povoljno lupiti po bidu kad sam ja prvi.

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

Evo sad je zgodan trenutak za izići, ima 512 komada na 100 kuna.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/konstruktoru-rok-od-24-sata-da-oslobodi-gradiliste-brze-ceste-solinklissinj/663940.aspx

mrš!

Napokon je Vlada počela krčiti put prema aktiviranju građevinske operative, bravo, samo tako možemo iz krize.
Samo novi poslovi vode napretku.
Sutra blokada na plus 25%.[emo_cool]

Ok, u ponedjeljak. Strpite se malo, hehe

Teško će ovdje blokada, kad su se pogubili silni novci koje HIDRA neće zaraditi za 100godina. [emo_palacd]

Ma niš se nije izgubilo, to je usklada vrijednosnih papira u bilanci kojima je cijena pala i nekih problema oko bojkota Konstruktora, isto tako će skočiti pa će sve biti ok. Ono što Hidroelektri treba jesu poslovi, a to vidimo da ide.

Ma niš se nije izgubilo, to je usklada vrijednosnih papira u bilanci kojima je cijena pala i nekih problema oko bojkota Konstruktora, isto tako će skočiti pa će sve biti ok. Ono što Hidroelektri treba jesu poslovi, a to vidimo da ide.

izgubljeno je vremena, ali još smo mladi pa nema veze.

Već ćemo mi to vrijeme nadoknaditi, investirajući prekovremeno.[emo_cool]

New Report

Close