HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kad vide izvjesce veci igraci i voditelji portfelja,vjerojatno ce izlazit van..ipak je ovo visetruko veci gubitak od dosadasnjih zarada..iskace bas..a i uz smanjenje prihoda,moguci su i novi gubici zbog visokih fiksnih troskova,zar ne?
a bas sam si razmisljao kako hdel je manje pala od ath nego igh..to je bilo prije izvjesca..

nakon velikog gubitka HDEL-a od 24 milijuna kuna silom se pokušava cijena dionice vratiti na 100 kn, ali nisu ni ulagači naivci da nasjedaju na takve igrice [emo_palacd]

tekst je predmet diskusije bez nagovora na kupnju ili prodaju

kad vide izvjesce veci igraci i voditelji portfelja, vjerojatno ce izlazit van..

a šta to rade zadnjih tjedan dana pa nemaju vremena pogledat izvješće?

nakon velikog gubitka HDEL-a od 24 milijuna kuna silom se pokušava cijena dionice vratiti na 100 kn, ali nisu ni ulagači naivci da nasjedaju na takve igrice [emo_palacd]

dobro i pravovremeno si se javio, taman za probijanje stotke,
malo me napustio duh za prepiranja al si me vratio u život, hvala.

dobar je bid ko ga ima. ovdje to više nije slučaj. na ponudi sveukupno nekih
75 000 kuna do 90 a nakon toga ponor. svemu dođe kraj

kad vide izvjesce veci igraci i voditelji portfelja, vjerojatno ce izlazit van..

[/quote]

Nassfeld, St. Moritz, Aspen?

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

[/quote]
Nassfeld, St. Moritz, Aspen?
[/quote]
uz ovakve promete i cijene na ZSE… nemaju ni za ZET pokaz, a ne ski pass.

zadnja 98,01…a ti nastavi pjevati borbene

tekst je predmet diskusije bez nagovora na kupnju ili prodaju

Dokup i samo dokup dok ima povoljnog aska.[emo_smijeh]

prodaja i samo prodaja dok još ima ikakvog bida.[emo_smijeh]

može i ovako [emo_namigusa]

Ne znam o čemu vas dvoje pričate ali to danas ide up. Bid je osjetno jači.

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

zadnja 98,01…a ti nastavi pjevati borbene
[/quote]

viljam, da se nisi možda natrusio viljamovke kad te pere skepsa za cijenom nečeg čega ni nemaš ? [emo_zacudjen] Kad dođe vrijeme buš i ti propjev’o na višim oktavama [emo_namigusa]

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

New Report

Close