HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hoćemo li danas još malo zaroniti ili je panika učinila svoje te nam je sada preostalo skidati s aska ? [emo_ooooo]

ma panika još nije ni počela, treba sačekati idući tjedan, EU opet tone u recesiju, bit će HDEL-a ispod 100 kn kao pljeve

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je predmet diskusije !!!!!!!!!

James, nije ti trebao Lojtra na temi.

pola foruma mi je na ignore, tako da ne vidim dobar dio tko šta piše.

Hahaha, stvarno se čovik ovdi može i nasmijat !
Hedel će opstati unatoč ovoj krizi i beznađu.
Lavčević je zbilja kvalitetan građevinar ,ali strašno nelikvidna dionica.
Mislim da dolaze bolja vrimena za obje firme ,bez obzira na sve.
Kad smo preživili onu recesiju ,koja nas to još može uplašiti ?
Moj prvi ulaz u Hdel je prestrašan za čuti, jer koliko me sjećanje služi to je bilo na razinama 1100,00 kn .
Svašta živ čovik preživi ,pa tako i ovo .
Bože daj zdravlja ,a ostalo će sve nekako doći…
Lipi pozdrav i ne gubite živce

@JamesKnox

hehehe…..[emo_smijesak][emo_namigusa][emo_palacg]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Nažalost jako jako loše izvješće i po meni jedno od najvećih razočarenja. Osim iskazanog gubitka u zadnjem kvartalu su “naplatili” cca 90 mil kn kratkoročnih potraživanja ali obveze su smanjili samo za 60 mil. Postoji i smanjenje imovine za dodatnih 20 mil kn. U izvješću spominju otpise potraživanja pa je to vjerojatno razlog, nadam se da toga neće više biti ove godine. Još uvijek ovdje ima jako puno potencijala no ovo je ipak jedan veliki korak nazad.

još uvijek traje nagradna igra na bidu iako su nagrade sve manje. trebalo bi probati uloviti još koju, dok ne ostane samo olimpijski duh na bidu. u ovom vremenu je 90 kuna veliko ko kuća

Nažalost jako jako loše izvješće i po meni jedno od najvećih razočarenja. Osim iskazanog gubitka u zadnjem kvartalu su "naplatili" cca 90 mil kn kratkoročnih potraživanja ali obveze su smanjili samo za 60 mil. Postoji i smanjenje imovine za dodatnih 20 mil kn. U izvješću spominju otpise potraživanja pa je to vjerojatno razlog, nadam se da toga neće više biti ove godine. Još uvijek ovdje ima jako puno potencijala no ovo je ipak jedan veliki korak nazad.

ja se slažem, ali ću pričekat revidirano prije nego donesem konačni zaključak.

Nažalost jako jako loše izvješće i po meni jedno od najvećih razočarenja. Osim iskazanog gubitka u zadnjem kvartalu su "naplatili" cca 90 mil kn kratkoročnih potraživanja ali obveze su smanjili samo za 60 mil. Postoji i smanjenje imovine za dodatnih 20 mil kn. U izvješću spominju otpise potraživanja pa je to vjerojatno razlog, nadam se da toga neće više biti ove godine. Još uvijek ovdje ima jako puno potencijala no ovo je ipak jedan veliki korak nazad.

[/quote]

Dakle, ipak si tu išao samo na fundamente?

Ugodno sam iznenađen.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

[/quote]

Dakle, ipak si tu išao samo na fundamente?

Ugodno sam iznenađen.
[/quote]
uvijek gledam fundamente, osim kad ne gledam.

A kad ih ne gledaš jeli ih onda gledaš?

Da je 80kn sve bliže,a bome i niže vidi se iz aviona!
Žao mi je naivnih koji su plaćali ovo po 330 kn.

jučer su na Dalekovodu na 50 ljudi čekali i razmišljali. sad na 40 prodaju.
hoću reći da je 90 za HDL malo ali je ipak više od 80

New Report

Close