HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

loše izvješće, gubitak nije mali, ništa od priča da je ovo novi VDKT po rastu cijene…ako se cijena održi iznad 100 kn bit će iznenađenje

Loše sa rdg ali su smanjili obveze prema bankama, to je uvijek super stvar.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

LAVČEVIĆ jedini treba rasti, sve ostalo zaslužuje korekcije 25-35% dolje.

Jako dobro izvješće. Ovaj minus za ovako ogromnu firmu nije ništa. Mala Ingra duguje milijardu. Pogotovo ako znamo da je ovo prvi minus u ovim kriznim godinama, znači ništa nam se ne vuče od prije. Da ne duljim, već sam danas dokupio.

ihaaaaaaaaaaaa…

kakva minuščina!
ma znao sam odmah čim top 10 prodaje da nešto neće valjati.[emo_vrtimise]
a kako će vraćati dugove a ne posluju pozitivno?ajajaj
sretno dioničarima!

Volim se gledati u ogledalo.Jako sam pametan, lijep, a i obdaren.Vi koji to ne razumijete me trolate i pišete papzjanije.

Kad se posluje pozitivno onda se dionica prodaje. Vidi 2007, 2008 i 20096.g
Tko je mislio da će sada biti plus a cijena dionice 110 kn, taj je lud.
Sa 0 bi cijena bila 200 kn.

Ovdje slijedi snažniji pad, prije 80kn nema smisla kupovati. [emo_smijeh]

Ove godine će revidirana izvješća bit zanimljivija nego ikad, ja nisam zadovoljan današnjim izvješćem i spuštam target sa 2xx kn na 2xx kn.

Kud svi Turci tu i mali Mujo.
Gubitak 25 mil kn,a kapital i rezerve sa 195 mil.spali na 143.
Meni to izgleda kao gubitak od 52 mil kn.A vama.

Nije dobro.Dapače,jako,jako loša situacija.
Ako ovako nastave,biti će i gore.

U građevinarima samo krv,znoj i suze.Od građevinara jedino LVCV izgleda kao zdrava firma.Sve ostalo je lutrija!

ma sve jasno ko dan, top10 u zadnja 2 mj prodao 13 400 komada, a kupuju Lojtra i ekipa!
slično je bilo i na INGR, a i na DLKV, vidjet ćemo hoće li se povijest ponoviti.

Volim se gledati u ogledalo.Jako sam pametan, lijep, a i obdaren.Vi koji to ne razumijete me trolate i pišete papzjanije.

kako kažu stari ljudi dobar je bid ko ga ima. čestitke svim paničarima koji su paničarili prvi.

Hoćemo li danas još malo zaroniti ili je panika učinila svoje te nam je sada preostalo skidati s aska ? [emo_ooooo]

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

James, nije ti trebao Lojtra na temi.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

New Report

Close