HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Moram priznati da me i nije briga jeli se stabilizirala ili ne.Ja sam i danas malo uzeo.Kamo sreće da ovo potraje.[emo_cool]

krasan bid. ali ima rok trajanja. treba to iskoristiti dok nije istekao

ova dionica očito pokazuje kako neko forsira korekciju. prodaja se smrzla na 118kn, a netko sa dva tri naloga ko fol ruši cijenu pa kad ga nitko nije popratio onda je sam povukao u minus.

idući tjedan će bit bolje...

Hvala prodavačima. Sad možemo opet gore.[emo_smijeh]

Bešte’ ljudi ide Lojtra.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Tražimo najinteligentnije rješenje za Pelješki most

bitno je znati da ne treba paničariti. ali ako se paničari onda treba paničariti prvi

Sad je malo prekasno za paničarenje. Osim za ove koji čekaju na bidu a nikako dočekati.

‘Konstruktor ide u stečaj! To je rezultat ponašanja vlasnika i menadžmenta’

dragi kolege pogledajte si top 10 … opet br. 6 prodao 5.000 komada, a br. 8 prodao 100 komada … naravno u top 10 nikog novog
vrhunski odrađeno …

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

hdel 25 milja minusa
izvjesce izaslo

mada u usporedbi sa INGR DLKV i IGH
ovo je super

jedino THNK I VDKT su bolji…no…otom potom

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

loše izvješće, gubitak nije mali, ništa od priča da je ovo novi VDKT po rastu cijene…ako se cijena održi iznad 100 kn bit će iznenađenje

hdel 25 milja minusa
izvjesce izaslo

mada u usporedbi sa INGR DLKV i IGH
ovo je super

jedino THNK I VDKT su bolji…no…otom potom

a lvcv?

😉

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

New Report

Close