HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatske-ceste-dizu-kredit-od-53-milijuna-eura/661138.aspx

ho ho ho…

Hidroelektra ulazi u sastav crobexa.

http://www.zse.hr/UserDocsImages/Objava-CROBEXplus-sektorski-11-2-2013.pdf

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

s obzirom kako kupnja buja, zbilja je bogohuljenje ovo prodat ispod 120kn..nije poziv na kupnju, ili prodaju, samo iznosim misljenje..

ZVZD, VPIK, turisti, plovidbe, polulikviduše, nelikviduše, CASH, ...

Dogovorena transakcija 5000 komada da dionica može rasti, odjednom veliko zanimanje sad nije pitanje hoće li do 120 nego hoće li do 150.

E pa Đuro ima tešku ruku.

Ne idemo mi nikud dok god ovaj veseljko ne rasproda svoje papiriće.

svaka čast znalcu … uzme 5000 komada po 108 i pola iskrca na 114 … uzeo 15000 Kn u pol sata

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

svaka čast znalcu … uzme 5000 komada po 108 i pola iskrca na 114 … uzeo 15000 Kn u pol sata

A ti kao znaš tko je “iskrcavao” po 114?

+10% up i nikud su 2 dijametralno suprotna pojma [emo_plazi]
mislim da je ovo danas bila sinergija nekog fonda i ovih kolega s foruma koji hidru cekaju na 80kn [emo_smijesak]
(samo iznosim misljenje, nije nagovor na k/p)

ZVZD, VPIK, turisti, plovidbe, polulikviduše, nelikviduše, CASH, ...

Koliko je ovo potentna dionica u budućnosti govori i sama činjenica bilokakve pozitivne vjesti…
Bravo hidra…opet se ljubimo….zadnji puta smo se pozdravili na 1800 kn…
a sad nas evo opet na sto…
Naša ljubav je vječna..
Živila hidra..[emo_smijesak]

A BALVANA!!! :) :) :)

Uppsss, demantiralo me, što se desilo?[emo_smijesak]

misliš da je netko uložio 500.000 kn da bi zaradio 15.000 kn? tko ima toliko keša nije kokošar koji lovi bureke nego ide na puno veće prinose…

čuj i sam imam previše hdela i ovo mi itekako paše … ali nekako me način neodoljivo podsjeća na priču iz onog vica “dvaput je dvaput”
u svakom slučaju malo pozornosti uvijek dobro dođe
što se tiče 500.000 Kn, začudio bi se koliko ljudi vrti i veće iznose za manju zaradu

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

New Report

Close