HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

HDEL podcijenjen??? Po čemu to????
Toliko nada u poslove, a kupnja sve tanja i tanja.
Idemo ovo ziher dolje, Matić iz TOP 10 ima još samo 36000 komada za iskrcati.[emo_palacd]

slažem se da je ovo izuzetno podcijenjena cijena. ali vjerujem da će biti još podcijenjenija padom dionice. što je dobro jer će rasti odnos vrijednosti za novac

eako čekaš da se radi ka o do sad u nas onda češ čekati, vani se radi nema dampinških nedampinških cijena, DLKV je firma koja nema neku sveprisutni konkurenciju na tenderima , za razliku od gradjevinaca, koji otkad je DRIVO pobiga nemaju ništa posla

ne znam za vas ali meni bid ulijeva povjerenje unatoč svakodnevnom padu i konstalaciji događaja. s obzirom da za građevinare nema nikakvog posla to me malo i čudi ali dozvoljavam da bid zna nešto što mi ne znamo

Razlika je što vi pričate o prošlosti a ja o budućnosti.Lijepo vam je sve rečeno, ali ne dajte se vi smesti, samo nastavite po svome.[emo_palacg]
Eno bid je solidan (za vas)

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

slažem se da je ovo izuzetno podcijenjena cijena. ali vjerujem da će biti još podcijenjenija padom dionice. što je dobro jer će rasti odnos vrijednosti za novac

Što ste htjeli reći ovako umotvornim izričajem misli?

a potpora na ovoj dionici je 60- 80 kuna , tu je svi čekaju

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Jučer u Saboru rečeno da radovi nećejoš dugo otpočeti.
Treba:
-izmjeniti prostorne planove,
-ishoditi nove građevinske dozvole
-raspisati nove natječaje itd itd,
najmanje dvije godine još ništ ao dposlova ,a do tada tko preživi preživi od građevinara

Što ste htjeli reći ovako umotvornim izričajem misli?
[/quote]

želio sam reći da je za dioničare a i one koji to još nisu dobro da cijena pada jer što je cijena dionice niža to je bolji omjer vrijednost/novac. evo sve bolje i bolje to izgleda

James jesi prodao ili skupljaš dalje????

James jesi prodao ili skupljaš dalje????

ništa od navedenog, držim do daljnjeg.

@ING

Ali onih za 2013 godinu za 12mj, ne ovih koje ce objaviti uskoro… 😀

...

New Report

Close