Po kojem pitanju?
bit će njega i ispod 100 kuna kad izađe fi ne virujem da se išta prominilo nabolje , za kamate rade građevinari ako im ostane nešto yero dobiti za tariguz
slušamo dalje analizu, nemoj sad stat na dva posta kad te krenulo.
Po kojem pitanju?
da je bid vrlo lijep i da bi ga trebalo odmah iskoristiti s obzirom na rok trajanja
Eto iskoristilo ga i što sad. Prekosutra će se tući po glavi, kao da je problem da Hdel potegne do 150 kn, i kaj onda?
Oni prodali po 115 i popušili ( osim Jamesa )[emo_namigusa]
Ja neznam šta ste se svi odjednom uhvatili HDEL, pozitivno je što konačno ima kupaca i prodavača.
Da li vrijedi ovih 115 kn ili ne koga briga, činjenica je da od svih građevinara uz Vijdukt ima najčišću bilancu i najbolje fundamente, pa tko se želi kockati s građevinarima ovo je definitivno najbolji izbor.
Nismo se mi ništa uhvatili Hdel, nego je to dobra prigoda za nas špekulante kao što kaže James.
I nismo tu od jučer kao ovi što su zakasnili kupiti pa sad naravno drukaju da se malo korigira da uđu što povoljnije.[emo_namigusa]
špekulanti ili ne … korakcija ili ne … netko će uvijek misleći da je pravi trenutak prodavati a netko misleći da je mudriji kupovati i jedino što je bitno je da konačno ima prometa … e sad da li je 100, 115, 150, 300 ili 50 razina ulaska/izlaska ili fer vrijednost pokazati će slijedeći mjeseci i svatko si sam to mora odrediti … vratiti ću ovaj post za par mjeseci a ako opet padne prema 100 eto me na bidu
i vdkt koji svi toliko spominju je smrdio na 100-110 a sad je ok na 4xx
da je bid vrlo lijep i da bi ga trebalo odmah iskoristiti s obzirom na rok trajanja
[/quote]
A što ako danas i sutra bude puno bolji?Hoćeš li se onda isto javljati ili ćeš pisati s drugog nicka?
špekulanti ili ne …
i vdkt koji svi toliko spominju je smrdio na 100-110 a sad je ok na 4xx
Slažem se potpuno.
a zašto se ovaj matić istresa s dionicama