HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hidra će se moći uspoređivati sa Viaduktom tek kad dobije količinu posla kao i Viadukt. Do tada ništa.

Ovo HDEL još uvijek nije objavio:
Vaš link …

Hrvatske ceste danas su izvijestile da će izvođenje svih radova na gradilištu brze ceste Solin-Sinj, koji su prema ugovoru pripadali Konstruktor-inženjeringu, preuzeti tvrtka Hidroelektra-niskogradnja, kao ugovorni partner.

Ugovor o građenju sklopljen je sa zajednicom ponuditelja početkom rujna 2008. godine, u vrijednosti 219,3 milijuna kuna, bez PDV-a, podsjeća se u priopćenju.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Da raste vidljivo je svima, a zbog čega raste nije vidljivo nikome.

mi smo ti ovdje špekulanti, metafizika nas slabo zanima.
[/quote]

Mislim da vas ipak zanima metafizika čim posjedujete dionice koje rastu "na osnovu ničega".
[/quote]

Hidra je sad u situaciji u kojoj je bio Viadukt na 120. Svi pamte Viadukt na 4800 ali se malo prave kineze jer Viadukt je splitao dionicu pa je najviša 2500[emo_zloban]
A Hidra je bila 2200 pa sad računajte. Na Viaduktu je klatno otišlo previše u desno pa se počelo vračati a Hidra tek kreće.
[/quote]

Naravno ako gledamo rast VDKT u odnosu na HDEL onda bi HDEL trebala biti iznad 240 kuna a NIJE PA SE ONDA ČUDITE zašto cijena raste ? A kad bude 200 opet ćete se čuditi zašto je na 200 kuna , a pogledajte kupnju prodaju 2.925 komada na kupnji a do 200 kuna 1.200 komada, a danas trgovina sa 2.900 komada.
Nadam se da Vam to sve govori.

E pa Đuro ima tešku ruku.

Od poslova koje preuzima od konstruktora nema profita, hidra na tim poslovima riskira ne baš mali minus…..

Ništa nam to ne govori obzirom da na prodaji niču prodajni nalozi ko gljive poslije kiše.
Ali da ćemo probiti 120 kn, to vjerujem.Samo ne danas

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

Hidra će se moći uspoređivati sa Viaduktom tek kad dobije količinu posla kao i Viadukt. Do tada ništa.

upravo tako! VDKT je unazad godinu dana dobio poslova koji (od oka) debelo prelaze 1 milijardu kuna kad se zbroje, a HDEL uglavnom odrađuje samo stare poslove i tek poneki novi u manjim iznosima!
usporedba VDKT i HDEL je isto kao usporedba HDEL i INGR [emo_palacd]

Vaš link …

Hrvatske ceste danas su izvijestile da će izvođenje svih radova na gradilištu brze ceste Solin-Sinj, koji su prema ugovoru pripadali Konstruktor-inženjeringu, preuzeti tvrtka Hidroelektra-niskogradnja, kao ugovorni partner.

Ugovor o građenju sklopljen je sa zajednicom ponuditelja početkom rujna 2008. godine, u vrijednosti 219,3 milijuna kuna, bez PDV-a, podsjeća se u priopćenju.

To je stara vijest.To smo već ukalkulirali.Osim ako nismo?

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

Ja ne berem brigu oko rasta ili pada. Ne znam zašto biste i vi ? Znam da će nam neki koji su akumulirali na 100- poslati razglednicu s nekog egzotičnog otoka nakon što kapitaliziraju dobit. [emo_palacg]

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

usporedba VDKT i HDEL je isto kao usporedba HDEL i INGR [emo_palacd]

tako je, zato očekujemo HDEL na pola puta između VDKT i INGR a to znači:
P/S od 0,29 i P/B od 0,55 [emo_palacg]

A vidite i sami da niko neće prodavati, a do kraja dana će onda morati kupovati po prodaji i eto nas čas posla iznad 120 a to je tek početak.

E pa Đuro ima tešku ruku.

Vaš link …

To je stara vijest.To smo već ukalkulirali.Osim ako nismo?
[/quote]
Prije objave ovoga bila je nešto malo slabija od 100 kuna, pa je pala čak i na 86, stoga sumnjam da smo ovo odradili

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Da raste vidljivo je svima, a zbog čega raste nije vidljivo nikome.

mi smo ti ovdje špekulanti, metafizika nas slabo zanima.
[/quote]

Mislim da vas ipak zanima metafizika čim posjedujete dionice koje rastu "na osnovu ničega".
[/quote]

Hidra je sad u situaciji u kojoj je bio Viadukt na 120. Svi pamte Viadukt na 4800 ali se malo prave kineze jer Viadukt je splitao dionicu pa je najviša 2500[emo_zloban]
A Hidra je bila 2200 pa sad računajte. Na Viaduktu je klatno otišlo previše u desno pa se počelo vračati a Hidra tek kreće.
[/quote]

Naravno ako gledamo rast VDKT u odnosu na HDEL onda bi HDEL trebala biti iznad 240 kuna a NIJE PA SE ONDA ČUDITE zašto cijena raste ? A kad bude 200 opet ćete se čuditi zašto je na 200 kuna , a pogledajte kupnju prodaju 2.925 komada na kupnji a do 200 kuna 1.200 komada, a danas trgovina sa 2.900 komada.
Nadam se da Vam to sve govori.
[/quote]

ajde si pogledaj graf satni zadnjih par tjedana pa promisli sto tvrdis…jaka je prodaja omo 110 i kad se zalete preko u sljedecih par dana ju prodaja opet zatuce ispod 110..i tos NEMALIM kolicinama…
nekom je ocito 110 super cijena za iskrcavanje kao i prije 6mj na dlkv

New Report

Close