HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dok se ovaj šamara sa tristoticama ne ide se nigdje. Nevjerovatno je besmislen taj prodavatelj.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

A ne bude ni on vječno.[emo_smijesak]

Jednom kad se to pokupi i uslijedi iznenađenje da nema takvog novog naloga, moći će se samo konstatirati tko je ušao, a tko više ne može po toj cijeni. Ja sam iskočio iz Ingre i uzeo 300 komada.

Samo dokle će ovaj tako. Tjednima ovo radi. Meni nije jasno kako netko na taj način prodaje kad može bez problema prodavat na višim razinama. Meni je ova naša burza baš lucidna [emo_vrtimise] čak bi rekao veoma umjetnička.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Samo dokle će ovaj tako. Tjednima ovo radi. Meni nije jasno kako netko na taj način prodaje kad može bez problema prodavat na višim razinama. Meni je ova naša burza baš lucidna [emo_vrtimise] čak bi rekao veoma umjetnička.

neka ga jos malo, prodaje ante matic, covjek svako malo otpusti 500-1000 komada, isto je bilo i prije prethodnog rasta na 150.

Koje usporeno paljenje, drugi odoše, čak i teški gubitaši i blokirani.
HDEL sa pozitivnim FI, i u očekivanju službene objave posla od preko 200 milijuna, ne znam kako neke nije strah dočekati taj trenutak lipareći se na bidu.

ANTE je kriv za sve.

Dobra duša želi prodati za manje.

Živjeli hrvatski dobrotvori, ma gdje bili.

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

Ante ako slušaš ovo. Ostav se de aska, vrati se doma, skuvala sam ti paštašutu!

Imam prijedlog, ponudimo Hagu Antu za Antu.

Svaka vama čast, ali ovo je teško blato od dionice, ima li koga živoga.
Fuj, sad vidim i ovoga na 106, nisam teže pogriješio sa kupnjom odavno.

stalno se nesto cudis..jesi trgovao negdje drugdje da mozes usporedit?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Svaka vama čast, ali ovo je teško blato od dionice, ima li koga živoga.
Fuj, sad vidim i ovoga na 106, nisam teže pogriješio sa kupnjom odavno.

ajd prodaj te svoje hdel ako ih imaš i vrati se pametovat na ingru, tamo se cijenii ovakva vrsta trkeljanja.

New Report

Close