HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Otkad je Škojo u prvih 10? Gdje je on, to raste. Nekad je žario i palio u Belju.

Lijepo nam Hidrica i danas raste. Predviđam blokadu.

Ispričavam se, nema još transakcija. Najdublja isprika!

ajde lupajte po 114 i 129, šta se sramite. neću ja valjda plaćat 40% skuplje nego prošli tjedan…

Poslušali te….plačat ćeš ti i po 250 dok ćeš ići u dokup.

Ko je ono rekao 50 kuna je previše hahah, ovo se tek zagrijava, naravno ako kažem da ide na 50% viadukta bi bio druk, nije navlakuša, ignorirajte haha 🙂

A di je kolegica (s)pin up [emo_smijeh][emo_smijeh] Turion? Dok ona sluša youtube [emo_naivan] netko će sašit bid na dvije znamenke [emo_beztona]

FA ++ TA ++ MA(nipulacija), pije vodu po potrebi

Kako je netko sretan.

My name is Knox, James Knox..

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

hm hm viadukt mi zbrisal, ali hidroelektra je tu 😉

Pored LNG terminala svakako su po značaju istaknuti projekti koji se realiziraju preko HEP-a, a posrijedi su investicije za koje je Čačić rekao da imaju privatne partnere, uglavnom strane, te su sve spremne za realizaciju ili u visokoj fazi. Uz Plomin C vrijedan s pratećim objektima oko milijardu eura te Omblu u iznosu između 140 i 150 milijuna eura, Čačić je iznio da postoji ozbiljan interes za projekt termocentrale u Rijeci koja trenutno ne radi, a gdje će se mazut zamijeniti sa plinom. Projekt je vrijedan 450 milijuna eura, a kao najveći u idućoj godini, u iznosu od 650 milijuna eura, ulaganje je u hidroelektranu Kosinj Senj gdje se planira uz postojećih 200 megavata dodatnih 350 megavata, pa bi sustav imao oko 550 megavata.

Investicija u L-TO u Zagrebu u novi blok kombinirani, kongeneracijski iznosit će 120 milijuna eura, a proizvodila bi 150 megavata električne energije i 130 megavata toplinske. Čačić je naveo da je najfizibilniji projekt koji Hrvatska ima HE Dubrovnik 2 u vrijednosti izmedu 160 i 170 milijuna eura, koji Hrvatska realizira s Republikom Srpskom, a naveo je i investicije u dva bloka u hidroelektrane na Savi do 800 milijuna eura te na Dravi 350 milijuna eura, za koje postoji interes privatnih partnera.
Vaš link …

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

gotovo je, propalo. ovo sad ide na 65kn, panika, bježte.[emo_zloban]

gotovo je, propalo. ovo sad ide na 65kn, panika, bježte.[emo_zloban]

Dja, neš sam propustio?

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

New Report

Close