HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dali netko ima kakav komentar na povećanu aktivnost na hdel danas ? 🙂

Žene su raj za oči, pakao za dušu i čistilište za novčanik. [wink] [thumbsup]
[/quote]

To je istina….ali koja je poveznica sa hdel ? Oćete reći da ženke s foruma kupuju ili prodaju ? 😉
[/quote]
Ne,predpostavljam da je htio reći da je HDEL ipak ženskog roda, te istoj nije mogao odoljeti da je ne kupi po diskontu i isprazni džep.

[/quote]

To je istina….ali koja je poveznica sa hdel ? Oćete reći da ženke s foruma kupuju ili prodaju ? 😉
[/quote]
Ženke ? Mislim stvarno pretjerujete nismo životinje , kaže se forumašice prodaju dionice Hidroelektre.

[/quote]

[/quote]

AUUUUU sram vas bilo, kakav neviđeni seksistički ispad.

aloooo, jel dosta bilo po 95…

Odoše i ovi u stečaj? [shocked]

Imate li kakav konstruktivniji komentar kolega za navedeno?

[/quote]

A šta da kažem kad na dan kad svi građevinari rastu ko ludi, netko panično izlazi van i lupa po bidu i to sad već preko 150 000 kuna sa minusom od 11%.
Šta bi vi zaključili?

aloooo, jel dosta bilo po 95…

Izgleda da je bilo dosta po 95, sad će ići po 90

[/quote]

[/quote]
Ženke ? Mislim stvarno pretjerujete nismo životinje , kaže se forumašice prodaju dionice Hidroelektre.
[/quote]

hehe, znači prodaju 🙂 Hvala

nemam pojma ali s obzirom na činjenično stanje ovo je krenulo na 80 kuna po duplo dno. nema dileme

čak 1500 dionica prometa? za ovu dionicu jako puno. hoće biti još po 95 kn da uzmem i ja koji komad? [wink]

moje pisanje nije investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

čak 1500 dionica prometa? za ovu dionicu jako puno. hoće biti još po 95 kn da uzmem i ja koji komad? [wink]

Ha zamisli a na 70 kuna nećeš ?

nevjerojatno, ovo je jedan od boljih građevinaca na ZSE, a dok je građevinski šrot danas rastao i po +15% na novinske izmišljotine, HDEL je pao -11% [lol]

nevjerojatno, ovo je jedan od boljih građevinaca na ZSE, a dok je građevinski šrot danas rastao i po +15% na novinske izmišljotine, HDEL je pao -11% [lol]

Ma ti nasmijavaš upućene uspoređuješ Hidroelektru koja je totalna nelikviduša, kojom se danima ne trguje i onda u jednom danu napravi promet od 2 do 3.000 kuna. Sa recimo jednom Ingrom koja ima dnevni promet do 500 000,00 kuna i ima povoljniju cijenu. Pa baš je Hidroelektra najveći " građevinski šrot " po prometu a ti tako nazivaš ostale dionice građevinara.

New Report

Close