Slažem se, drugi napravili 30% rasta a mi s nogama u betonu, valjda će netko prepoznati i HDEL.
sa 80 na 120kn, koliko je to posto?
Slažem se , drugi napravili 30% rasta a mi s nogama u betonu, valjda će netko prepoznati i HDEL.
Zdrav i postepeni rast je u intersu svakoga tko misli biti u dionici duze vremena. Poz.
Ovdje ćemo puno lakše probiti 200 kn nego na Vijaduktu jer je ask jako šupalj…pa sa 50.000 kn smo plus 8 %! Ja sam dokupio danas.
LP
Dio radova koje ugovara Viadukt će raditi i Hidra.A tu su i nastavak autoceste prema Sisku, Podravski Ipsilon i novi tunel prema Rijeci.Napokon optimizam.
Nije loše.
Ovdje ćemo puno lakše probiti 200 kn nego na Vijaduktu jer je ask jako šupalj…pa sa 50.000 kn smo plus 8 %! Ja sam dokupio danas.
LP
Sporije pali Hidrica, vdkt je prije podgodio dno, prije probio kanal, ali obrazac ponasanja je isti [thumbsup]
Mogla bi Hdel ovdje uzeti dobar dio kolaca.
Ako to dobije HDEL onda ni 400 kn nije nedostižno.
http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Pocinje-izgradnja-autoceste-od-Krizisca-do-Zute-Lokve-tunel-Vratnik-spojit-ce-Primorje-i-Likuđ
Mogla bi al još nije tako da ne treba drukat na rast kad se ne sklope veći poslovi i usporedbe sa drugim građevinarima npr.viaduktom koji je svemirski brod za hidru su u najmanju ruku smiješne.
A kićenje s tuđim perjem i drukanje kao npr. dio radova koje je sklopio viadukt će raditi i hidra govori to da i nema samostalnih poslova kojima bi se mogli pohvaliti a koji uistinu i idu.
Nema tu zdravog rasta niti zainteresiransti ozbiljnih kupaca osim nekoliko vas s par stotina kuna koji prodajete jedni drugima.
Pogledajte samo kakav je bid kad su ostali građevinari oko nule ili u minusu ne može se skupiti 200kom na bidu do 100kn.Toliko o onima koji ozbiljno ulažu tu i vjeruju u Hidru.
Lp
http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Pocinje-izgradnja-autoceste-od-Krizisca-do-Zute-Lokve-tunel-Vratnik-spojit-ce-Primorje-i-Likuđ
Pa normalno. Napravit će se kompromis. Pošto je Hidra izigrana sa Pelješcem i tuži državu za pola milijarde kn najvjerojatnije će joj se dat ovaj posao da povuče tužbu. Nije čudno da na asku ništa nema, investitori su nanjušili krv.
Mogla bi al još nije tako da ne treba drukat na rast kad se ne sklope veći poslovi i usporedbe sa drugim građevinarima npr.viaduktom koji je svemirski brod za hidru su u najmanju ruku smiješne.
A kićenje s tuđim perjem i drukanje kao npr. dio radova koje je sklopio viadukt će raditi i hidra govori to da i nema samostalnih poslova kojima bi se mogli pohvaliti a koji uistinu i idu.
Nema tu zdravog rasta niti zainteresiransti ozbiljnih kupaca osim nekoliko vas s par stotina kuna koji prodajete jedni drugima.
Pogledajte samo kakav je bid kad su ostali građevinari oko nule ili u minusu ne može se skupiti 200kom na bidu do 100kn.Toliko o onima koji ozbiljno ulažu tu i vjeruju u Hidru.
Lp
[/quote]
Da si pogledao bilancu hdel ne bi naklapao sve i svasta.
Hdel je jedini iz sektora koji je svaku godinu od pocetka krize poslovala sa dobiti, valjda i to govori nesto o sposobnosti uprave da dobiju neki poslic, tako da bez ikakve sumnje ce dobiti dobar dio kolaca na ovima sto slijede.
Pogledaj zaduzenost hdel 2008 i danas, pa reci jel se tu sta kvalitetno radilo? koliko je rast priuhoda bio prosle godine? da li je vdkt uopce imao rast prihoda prosle godine?
Vidim da imas Ledo, odlicna firma i dobra dionica, ali treba shvatiti da je defenzivan pristup bio odlican izbor za par proslih godina [ ledo.kodt, tuho itd], ali da je vrijeme da se iz defenzivnog seli u brzorastuce.
Eto ostaje nam da vrijeme pokaze, tko ce prije , hdel na 250 ili ledo 12 000?