Evo uskoro stIže malo veći zalogaj za HIDRICU:
Crna gora je za ovo mačji kašalj:
To ti je druga Hidra, inžinjering, a ova je niskogradnja.
Evo uskoro stIže malo veći zalogaj za HIDRICU:
Crna gora je za ovo mačji kašalj:
Da, moramo uzeti u obzir i da ćemo imati sve više poslova kod istočnih susjeda što ćemo bliže biti konačnom pridruživanju EU (šalim se…..) [wink]
Veseli najava premijerke o gradnji nastavka Autoceste Ravča – Dubrovnik!
A još ljepše kad je vodeći partner Hidroelektra.
K tome velika akcija izgradnje AC u susjednoj državi, al najviše iščekujem rezultate
iz jedne druge inozemne države za posao preko 1 milijarde Eura gdje se natjeće i Hidrica.
Cijelo vrijeme na kupnji al nitko da proda. Eto danas ipak malo mezio.
Evo moj prijatelj MACHETE ponovo mješa Hidrice, ali ovaj put umjesto polemike je li je ili nije to naša Hidra dajem link sa odgovorom šefa marketinga "prave" Hidre pa sami zaključite.
(sedmi članak)
Kolega indija, evo malo pojašnjenja;
zakon kaže da tvrtak koja projektira ne može izvoditi i nadzirati radove.
Stoga većina graditeljskih tvrtki osniva više poduzeća iz razloga da mogu sudjelovati u svim poslovima, od projektiranja, preko izvođenja do nadzora.
To je laičko objašnjenje kako bi me mogli shvatiti.
Gledam malo fundamente i već postaju dobri,… što tek kad upadne nešto jače, gdje ćemo onda odletjeti u visine??? Veseli što TOP10 ima prosjek preko 700kn.
[thumbsup]
Veseli najava premijerke o gradnji nastavka Autoceste Ravča – Dubrovnik!
A još ljepše kad je vodeći partner Hidroelektra.
Evo moj prijatelj MACHETE ponovo mješa Hidrice[/quote]
Evo i grafički prilog za Vas kolega indija, da shvatite da ja ne miješam Hidrice.
Radove na AC Ravča – Vrgorac je izvodila Hidroelektra niskogradnja d.d. kao vodeći partner.
A isti taj vodeći partner će dobiti AC Vrgorac – Dubrovnik koja je već u fazi projektiranja.
Ako ćemo govoriti o AC u BiH onda molim da mi priložite i vlasničku strukturu projektne tvrtke Hidroelektra inženjering, al isto tako i Hidroelektra projekt.
Samo 100 komada dnevno… pa ovaj prodavač je uistinu oslabio…
Znam da je pri kraju i da spušta s malom količinom u nadi da netko dobije napadaj panike,
al tog napadaja ovdje neće biti.
Stoga preporuka prodavaču, riješi se te svoje mizerije jer jednom kad izađeš lansiranje je do 300kn.
I Hidra je u ovom “posliću”……
"……Radove na izgradnji mosta preko rijeke Drave izvodi Poslovna udruga koju čine Viadukt kao vodeći partner, Osijek-Koteks, Konstruktor-inženjering, Skladgradnja i Hidroelektra niskogradnja………."
http://www.seebiz.eu/viadukt-i-partneri-u-ponedjeljak-pocinju-izgradnju-mosta-drava/ar-8100/
http://www.poslovni.hr/vijesti/polozen-temeljni-kamen-za-most-preko-drave-183008.aspx
Kosor najavila gradnju još jednog mosta kod Svilaja za koji su pripremne radnje već obavljene……
Samo 100 komada dnevno… pa ovaj prodavač je uistinu oslabio…
Znam da je pri kraju i da spušta s malom količinom u nadi da netko dobije napadaj panike,
al tog napadaja ovdje neće biti.
Stoga preporuka prodavaču, riješi se te svoje mizerije jer jednom kad izađeš lansiranje je do 300kn.
Splićo oprez-da ne pogubiš novce.
Splićo oprez-da ne pogubiš novce.
Ne brinite se kolega, kad ja i moji drugari isušimo ovog prodavača gledat ćete ove razine sa žaljenjem. [thumbsup]
Zanimljivo….
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/HDEL-fin2011-2Q-NotREV-N-HR.pdf
Pa ova firma djeluje kao da se lijepo "stabilizirala". Građevinari su mi u načelu malo "nejasni", ali drago mi je vidjeti da firma koja je bila u problemima ovako malo dođe k sebi.
P.S. Pa ovo je sada, i meni “jeftino” [lol] Nije da puno tu razumijem, ali dovoljno je jasno da ovo sada ne izgleda skupo, gotovo sigurno da se može reći da je “jeftino”, a tek oni koji se malo bolje razumiju mogu znati je li “malo jeftino” ili “jako jeftino” 🙂
U situaciji koja vlada u građevini već nekoliko godina ovo izvješće ,odnosno rezultati su vrlo dobri.
Pa ovo je izgleda jedini građevinac koji kroz sve ovo vrijeme posluje pozitivno.
Dalje ,nije moralo tražiti dodatni kapital za saniranje dugova putem dokapitalizacije(povećanjem broja dionica) kao što su to učinile druge građevinske firme tipa INGR-a i DLKV.
Ima svega 600.000 izdanih dionica,koje su se izgleda dobro čuvaju i lagano dokupljuju.