HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koliko je meni poznato,a je, Hidra nije ništa radila na Istarskom ipsilonu.

Hidra jest radila dio radova na Istarskom ipsilonu, zovnite upravu pa provjerite!
I nakon toga isto obznanite i ovdje. Da ne zbunjujete dioničare.
[/quote]

Najbliže Istri, Hidra je radila Riječki čvor (Vijadukt Kuk, Tuneli Pećine, Trsat i još jedan ne sjećam se imena).
Garantiram da ni jedan Hidrin stroj nije prešao Učku.

Hidra jest radila dio radova na Istarskom ipsilonu, zovnite upravu pa provjerite!
[/quote]
Koliko je meni poznato, a je, Hidra nije ništa radila na Istarskom ipsilonu.
– i imam puno dokaza kako je gospon Splićo namjerno pisao netočne informacije.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

Hidra je gradila dionicu Istarskog ipsilona cesta A9.
U vezi doticnoga pogledati prilozeni dokument str 2 i 6.

Hvala kolega MrRichi jer ste postavili dokazni materijal da je HIDRA radila dio radova na Istarskom Ipsilonu, iako uistinu tko prati firmu, kontaktira ih sve može saznati, a ja najmanje ću nekome podastrijeti dokaze ako mi ne vjeruje.
TA kaže sljedeće, proboj preko 150kn otvara vrata novim razinama od 270-280kn gdje je target od velikog HSS-a.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Eto sad ovdje nek se vidi tko daje netočne informacije! Nije ništa radila HIDRA kaže kolegica Ivana,a imate dokazni materijal od kolege MrRichi! A gdje su Vaši dokazi, nema ih kao obično.
Po tome se vidi koliko neistina i laži NAMJERNO pišete na ovoj temi!
Uistinu razmišljam da Vas prijavim HANFI i USKOKU / DORHU i inima jer namjerno želite nanijeti štetu dioničarima. Nek svi vide sada kako ste Vi jedna velika lažljivica i prevarantica koja obmanjuje ljude i istinu! A zašto??? Jer ste prodali sve po 120kn pa bi sad vratili iste količine niže.
E NEĆE MOĆI!

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

[/quote]

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

Hidra je gradila dionicu Istarskog ipsilona cesta A9.
U vezi doticnoga pogledati prilozeni dokument str 2 i 6.

[/quote]

Hidroelektra projekt d.o.o. NEMA apsolutno nikakve veze sa Hidroelektra -Niskogradnjom d.d. Ali baš nikakve. Čak im je i sjedište na različitim adresama. Ako već imate tu dionicu valjda znate da joj je sjedište na ZELENOM TRGU, a ne u ČAZMANSKOJ.
Nadalje taj projekt je d.o.o. i ako niste znali takve firme ne izdaju dionice, zato je HDEL dioničko društvo.
Ako se želite informirati o firmi koju kupujete evo Vam i službene web stranice:
Vaš link

Ma znamo mi to, ali činjenica je da je Hidra u pozitivi za razliku od razvikane Ingre i Dalekovoda

government policy is to risk the value of our savings in the future.....

Drage kolege, 3 moja prijatelja su djelatnici Hidroelektre i rade na Istarskom Ipsilonu!

daj nek se oglase……..posudi im neki nick

mislim ako stvarno hidra radi na ipsilonu to je vijest za skok cijene a ne pad

Ovo mi je najzagonetniji građevinac .
Rezultati za ova vremena reletivno dobri
ali cijena loša …pa još lošija ,
a tek likvidnost nikakva –
Tako bi je se želio nakupovati
ali ne želim je pumpati –
Zato rađe i sutra ponudu spuštam naniže .

Tako bi je se želio nakupovati
ali ne želim je pumpati –

Mala prodaja, mogao bi ostati kratkih hlača kolega, jer me ne bi iznenadilo nimalo da netko pomete sve do 150kn. Negdje oko 15h50.

HDEL, fundamentalna analiza.

– p/e 26.72 , previše velik, tu vidimo kako je dionica dosta skupa.
– imamo snažan pad prodaje i prihoda.
– uz to je firma prezadužena.
– ROE i ROA previše mali, tu vam je prihod od uloženog kapitala nikakav.

– ovo je ono osnovno,
– nemam ovu dionicu niti mi je cilj drukati za gore ili dolje.
– gospon Splićo me je zamolio za mišljenje o ovoj dionici pa sam napisala ono najosnovnije.

– I love this game.
Pozdrav !

Hvala na ovoj kratkoj analizi .
Slažem se s podacima ,
ali po vama svi građevinci su preplaćeni
najmanje 50% .
[wink]

New Report

Close