HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

je li bila koja transakcija danas

je li bila koja transakcija danas

Niti jedna jedina do 13:43…

yipiiii napokon dokup [pray]

yipiiii napokon dokup [pray]

[thumbsup]

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Eto i danas novi slučaj rušenja sa 1 dionicom! Ovaj slučaj namjeravam proslijediti HANFI i državnom odvjetništvu na ispitivanje! Vrijeme je da netko odleži malo!
[shocked]

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

stvarno prebolesno
tko je to prodao sam sebi ili nekome svome uvezanome, treabalo bi ga uhititi

Moram priznati da je Hidra lijepo odradila svoj dio na Istarskom Ipsilonu.
Valjda će uskoro i lova sjesti.
Koliko pratim vijesti narudžbe u graditeljstvu povećane 41% pa bi idući dio godine mogao biti plodan,a naravno time i veća dobit.
Odluka državnog aparata da legalizira 150.000 objekata je po meni odlična!
Jer treba ljudima raditi kanalizaciju, pročišćivače otpadnih voda, vodovod, a tu je mnogo elektrike i građevine za Hidricu koja se već iskalila na Ogulinskom pročišćivaču.
Osim toga ulaz u EU je blizu, potvrđen, a treba graditi elektrane (a bome električari slabo zidaju), treba graditi željeznicu i prateće objekte, do kraja rješavati infrastrukturna pitanja Hrvatske…

Jučer sam računao realnu cijenu HDEL-a, vrlo preciznom DCM metodom i dobio sam iznos od 296 kuna. Diskont je velik, za razliku od DLKV-a koji istom metodom daje iznos 305 kuna. ( naravno ne računajući veliki freefloat DLKV-a ).

Glede Freefloata, Hidra od graditelja ima najveći TOP10, kontroliraju čak 80% za razliku od INGRE, DLKV i IGH gdje je udio 25%. Nekad samo 61% je držao TOP10,al cijelo vrijeme su mudro i u šutnji kupovali. S obzirom da im je prosjek ulaska 800kn, ova cijena je stvarno diskont pa ne guraju još gore, nadaju se nekom naivcu kao prošli put kad je prodavao na 120kn.
Moglo bi sad biti dosta naivaca koji će prodati po 150kn,a onda ode cijena u nebo.

Moram priznati da je Hidra lijepo odradila svoj dio na Istarskom Ipsilonu.
Valjda će uskoro i lova sjesti.
Koliko pratim vijesti narudžbe u graditeljstvu povećane 41% pa bi idući dio godine mogao biti plodan,a naravno time i veća dobit.
Odluka državnog aparata da legalizira 150.000 objekata je po meni odlična!
Jer treba ljudima raditi kanalizaciju, pročišćivače otpadnih voda, vodovod, a tu je mnogo elektrike i građevine za Hidricu koja se već iskalila na Ogulinskom pročišćivaču.
Osim toga ulaz u EU je blizu, potvrđen, a treba graditi elektrane (a bome električari slabo zidaju), treba graditi željeznicu i prateće objekte, do kraja rješavati infrastrukturna pitanja Hrvatske…

Koliko je meni poznato,a je, Hidra nije ništa radila na Istarskom ipsilonu.
[sad]

Hidra jest radila dio radova na Istarskom ipsilonu, zovnite upravu pa provjerite!
I nakon toga isto obznanite i ovdje. Da ne zbunjujete dioničare.

Hidra jest radila dio radova na Istarskom ipsilonu, zovnite upravu pa provjerite!
I nakon toga isto obznanite i ovdje. Da ne zbunjujete dioničare.
[/quote]
Koliko je meni poznato, a je, Hidra nije ništa radila na Istarskom ipsilonu.
– i imam puno dokaza kako je gospon Splićo namjerno pisao netočne informacije.

– I love this game.
Pozdrav !

daj nek poslovni pita upravu jesu li radili na istarskom ipsilonu ili nisu?

New Report

Close